- 16 Mart 2008
- 45.450
- 220.839
O minnoş kızı gören depar atar yürümek yeter mi bilmiyorumSen yureme vermişsin iki günde bir kilo daha ne yurucen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O minnoş kızı gören depar atar yürümek yeter mi bilmiyorumSen yureme vermişsin iki günde bir kilo daha ne yurucen
Funda bunu beğenmediÖylesine takılcam buralarda canim
7000 de bende var.8 bin tamam
Funda bunu beğenmedi
Sayılmıyor öyle canim dinleneyim kendime gelince tamamlarimKabul oluyorsa atabilirim canım hasta hasta yürüme
Sagol canim hepimize hayirli olsunZipzip- günlüğün yeni adı hayırlı olsun.
İcat çıkarma istersen sen Artemissin o bozukluk sende yok...o hastane seni bizim kadar tanımıyor.Evet bir hastanenin testini yaptım var gözüküyor
Hastanede 70 eve gelince 68 doğum şişliği vardı 67 düştüm sonra sutun olmaz yeeee diye diye bir yıl o kilolarda kaldım kızım bir yasindayken karar verdim dur yap modeliyle 5 5 verdim bu güne kadar canım..Masallah kaptancim adeta icinden bir tane daha senden cikmis. Tam bir basari hikayesi. Kac kiloydun bebis dogduktan sinra? Yani dogumdan sonra hastaneden eve gelince kac kiloydun?
Bin le kapanış yap sen ,7000 de bende var.
O hamile sen benimle yaris . Bu arada hosgeldin xedim miHadi gel birbirimizi gazlayalim hadi bakalim once 73u gorme yarisi. Ardindan da insallah su 70i goruruz bi
Israrla aşkla yarışmak istiyor, o da demiyorki ben iki canliyimO hamile sen benimle yaris . Bu arada hosgeldin xedim mi
Şu istediğini alanakadar ağlayan bağıran çocuklar gibi inatlaşmak istiyorum seninle herkez dönsün....
Nelere zam gelmemis deseydin daha iyiydiMarkete gideyim bakayım nelere zam gelmiş.
Haklisin bu dönem de etkiliyor sanırımAnladim canim. Tabiki rahatsiz edici derecede temizlik isteme hissi de zordur muhakkak. Anladigim kadariyla bu durum seni de rahatsiz ediyor, en iyisi bi uzmanla gorusmen olur diye dusunuyorum. Cok ilerlerse daha zor olur. Benim arkadasimda vardi. Baslarda gitmedi tardim almadi ve ellerinin derisi soyuluncaya kadar yikadi o elleri. Ama ne zamanki destek almaya basladi cok kisa surede 3-4 seansta cok iyilesme kat etti.
Ay abla arkla konusuyorum o da diyor benim de psikolojim bozuk herkes cidden sapıttı artık gençlerin hayatı da bittiİcat çıkarma istersen sen Artemissin o bozukluk sende yok...o hastane seni bizim kadar tanımıyor.
Markete gideyim bakayım nelere zam gelmiş.
Dun yumurta 34du gelmeden siparis vermistim bugun 44 olmusNelere zam gelmemis deseydin daha iyiydi
Aynen canım oturmaya mı geldikZayiflamaya geldik diiimiii ama
Kedi maması aldım. Zam yok henüz.Dun yumurta 34du gelmeden siparis vermistim bugun 44 olmus
Gelmisti ona yenilenmedi demek.Kedi maması aldım. Zam yok henüz.
Migrosda yüzde 20 indirim vardi hafta sonu canimKedi maması aldım. Zam yok henüz.
Bileydim giderdim.Migrosda yüzde 20 indirim vardi hafta sonu canim