- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Ohh afiyet olsunBuğusu üzerinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh afiyet olsunBuğusu üzerinde
Ne reelde ne sanalda artık sevmeyeceğim...
Ne guzel hazirlamissin canim tabagini oncelikle goze hitap etmis ve eminim doyurucu da olmustur. Masallah sana her zamanki gibi saglikli menulerle ilerliyorsunAdım 3 bin şimdi dolaşmaya çıktık kaptancım kahvaltı ara öğün yapıldı
Eki Görüntüle 2972128
Şifa olsunn
birkaç kez geldik biz de çok güzel
Mutlu haftasonları
Ayy Adana ma da yağmışş maşallah
Ne reelde ne sanalda artık sevmeyeceğim...
Herşey 2 kati geçti 6 liralık kahve 14 TL oldu. 500.000 liralık ev 1 milyon oldu. Ekmek 3 TL oldu ve galiba küçüldü.
Pasta yeriz artık.
Neyse enflasyon % 10 olduğu için sorun yok.
Çok şükür gözünaydın.Merhabaaa.. dün yazmaya fırsatım olmadı bugün yazayım kızımın biyopsi sonuçları negatif çıktı. Çölyak kanda pozitif klinik bulgular pozitif ama biyopsi negatif. Yani bağırsaklarda henüz bir hasar vs yok. Doktor sessiz Çölyak dedi. Yani belki 1 yıl sonra belki 50 yaşından sonra bağırsak belirti verir dedi. 6 ayda bir kan testi ile takip edilecek. Genetik testi istedi onun sonucu da 2 hafta sonra belli olacakmış. Bu süreçte katı olmayan bir diyet uygulayacağız . Yani evde dikkat edeceğiz yine ama dışarıda ufak kaçamaklar olabilir dedi doktor. İçim rahatladı biraz.
Artık çoğu insan çölyak olmasa da glutensiz beslenmeyi tercih ediyor canım hiç üzülme. Biyopsi negatif çıkmış çok şükür buna da...gözün aydın olsun canımMerhabaaa.. dün yazmaya fırsatım olmadı bugün yazayım kızımın biyopsi sonuçları negatif çıktı. Çölyak kanda pozitif klinik bulgular pozitif ama biyopsi negatif. Yani bağırsaklarda henüz bir hasar vs yok. Doktor sessiz Çölyak dedi. Yani belki 1 yıl sonra belki 50 yaşından sonra bağırsak belirti verir dedi. 6 ayda bir kan testi ile takip edilecek. Genetik testi istedi onun sonucu da 2 hafta sonra belli olacakmış. Bu süreçte katı olmayan bir diyet uygulayacağız . Yani evde dikkat edeceğiz yine ama dışarıda ufak kaçamaklar olabilir dedi doktor. İçim rahatladı biraz.
Tatlışım napacan kaptanıZipzip- kaptanım burdamisin
Boynuzlarini da yiyim mi faydası olacaksa
Heç bilemElhan abla yapmaz oyle
Simdi burdayim ama sen yoksun :)Zipzip- kaptanım burdamisin
Gözünüz aydın canimMerhabaaa.. dün yazmaya fırsatım olmadı bugün yazayım kızımın biyopsi sonuçları negatif çıktı. Çölyak kanda pozitif klinik bulgular pozitif ama biyopsi negatif. Yani bağırsaklarda henüz bir hasar vs yok. Doktor sessiz Çölyak dedi. Yani belki 1 yıl sonra belki 50 yaşından sonra bağırsak belirti verir dedi. 6 ayda bir kan testi ile takip edilecek. Genetik testi istedi onun sonucu da 2 hafta sonra belli olacakmış. Bu süreçte katı olmayan bir diyet uygulayacağız . Yani evde dikkat edeceğiz yine ama dışarıda ufak kaçamaklar olabilir dedi doktor. İçim rahatladı biraz.
4,5,kilolar firardaDeryaOnDiet seni nerden tanıyorum. 4. Takımda mıydin?
Nasıl oldu canım ya... Pozantı falan mı orasıAtamamışım fotoları
Öyle ablaNiye gı
Cok sevindim canımMerhabaaa.. dün yazmaya fırsatım olmadı bugün yazayım kızımın biyopsi sonuçları negatif çıktı. Çölyak kanda pozitif klinik bulgular pozitif ama biyopsi negatif. Yani bağırsaklarda henüz bir hasar vs yok. Doktor sessiz Çölyak dedi. Yani belki 1 yıl sonra belki 50 yaşından sonra bağırsak belirti verir dedi. 6 ayda bir kan testi ile takip edilecek. Genetik testi istedi onun sonucu da 2 hafta sonra belli olacakmış. Bu süreçte katı olmayan bir diyet uygulayacağız . Yani evde dikkat edeceğiz yine ama dışarıda ufak kaçamaklar olabilir dedi doktor. İçim rahatladı biraz.
Sevdiğim insanlara ben okyanus sunduysam, bana bir bardak su layik gördülerSeversin kuzum. Nefes aldigin muddetce kalbin attigi surece seversin ve insallah sevdigin de sana cook deger verir ve seni cook sever
çok şükür canımMerhabaaa.. dün yazmaya fırsatım olmadı bugün yazayım kızımın biyopsi sonuçları negatif çıktı. Çölyak kanda pozitif klinik bulgular pozitif ama biyopsi negatif. Yani bağırsaklarda henüz bir hasar vs yok. Doktor sessiz Çölyak dedi. Yani belki 1 yıl sonra belki 50 yaşından sonra bağırsak belirti verir dedi. 6 ayda bir kan testi ile takip edilecek. Genetik testi istedi onun sonucu da 2 hafta sonra belli olacakmış. Bu süreçte katı olmayan bir diyet uygulayacağız . Yani evde dikkat edeceğiz yine ama dışarıda ufak kaçamaklar olabilir dedi doktor. İçim rahatladı biraz.
O ne canım ben FransızEvet baya da zorlicak. Ben kendimce bir plan oturtmaya calisiyorum. Tum vucut calissin diye eliptik deneyecegim bir hafta düzenli. Bakalim sonuç ne olacak. İnsta da bir kadin gunde 1 saat eliptikle 1 hafta da bile degisik resmi atti ben şok