- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
İyi geceler canımÜşenmeyip yaklaşık 60 sayfa kadar geçmiş okudum.. maşallah iyi yazışmışsınız okurken de uykum geldi iyi geceler herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canımÜşenmeyip yaklaşık 60 sayfa kadar geçmiş okudum.. maşallah iyi yazışmışsınız okurken de uykum geldi iyi geceler herkese
Çok tşk ederim uygulamayı yükleyeyim hemen inşallah sorun çözülürBenimde öyle “opera” uygulamasını yükleyip ordan giriyorum eskiye nazaran iyi ama hala arada öyle oluyor o yüzden alıntı yapmak çok zor oluyor..
Chromden girince oluyor canimArkadaşlar ben gruba girip msjları okuyamıyorum sürekli donuyor bu msjı yazmak için defalarca girip çıktım bunun nedenini bilen var mı acaba (tlfnda sıkıntı yok sadece buraya girince donuyor)
Afiyet olsun canimGünün menüsü
11.30 Mantar li omlet zeytin peynir yeşillik
Ara 17 bir muz avuç içi kadar fındık
Akşam 19.30 karnı yarık bir tabak bulgur pilavı 5 kaşık salata cacık Zipzip- Cordelia C _CikiLeta Eki Görüntüle 2961461
Öyle yaptım şimdi inşallah sıkıntı yaşamamChromden girince oluyor canim
Google playden opera tarayici indir
Cok fazla donma olmuyor bende artik insallah sorun yaşamazsinÖyle yaptım şimdi inşallah sıkıntı yaşamam
Sağol canım benimgeçmiş olsun canım.
ödem sorununu biliyorum ben canım. sen yaparsın. daha önce de çok güzel kilo verdin
boy ne kadar farkediyor. ben 89 kiloyken of offf
O zamandan beri de kg verdim canimMavi gömlek pantolonlu haline bayıldım uyumlu fit çok hoş Maşallah Aijoo
Senin izinden kaptanimNe güzel inceldin. 41 kere maşallah.
Ben bu kiyafetlere kolumu sokamiyodum canimBenimde çok beğendiğim pamuklu bi gömleğim vardı unutmazsam onunla bi resim çekeyim şu an giyemeyeceğim durumda ama 75-80 arası rahat oluyordu.. bakalım ne zaman içine sığacağım
Kac kgydun burda, insan kendine hic yakistiramiyor dimiHerkes en fit halini atıyor bende en dombili halimi atayım
sasirmadimKaptan gozleri kapali yazmayi da öğrenmiş
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Peynir
Kuru domates
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak etli kuru fasulye
İki dilim ekmek
Bir kase yoğurt
Akşam
Bir tabak sebze yemeği
Erik hoşafı
Su 1 litre spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia fittanne
Yarın nasil yuruycem onu düşünüyorum45 dk pilates yapana kadar 15 kere uyanan bebek
BilmemYarın nasil yuruycem onu düşünüyorum