Hoşgeldiniz ben migiKatılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Deniz
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:72.4
HEDEF KİLONUZ:59
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:duygusal açlık, aç olmasamda yemek yemem.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:dizlerimde sorun var. Squat tarzi spor, kosmali ,ziplamali seyler yapamıyorum.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak, güzel görünmek.
Hoşgeldin. Biryerden gözüm ısırıyor?Katılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Deniz
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:72.4
HEDEF KİLONUZ:59
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:duygusal açlık, aç olmasamda yemek yemem.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:dizlerimde sorun var. Squat tarzi spor, kosmali ,ziplamali seyler yapamıyorum.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak, güzel görünmek.
Bu sözü 28583758348 defs söylemişsinKilo alma topigine gidelim
Kilo almayin sizde soylemeyimBu sözü 28583758348 defs söylemişsin
Cuma öncesi sıkı bir diyet yapıldığı için cuma ve hafta sonu fazla yeniyor. Bir de aile yemekleri vesaire olduğu için kaçamaklar oluyor. Kaçamak olmasa bile Cuma öncesi kendini çok sıktığın için daha fazla kilo veremeyebiliyorsun.ben anlamıorum haftasonu ne oluyorda artı geliyoruz
yada yerimizde sayıyoruz
Kız sende kilo aldım diye üzgün atıyordun şimdi kilo alma topige gidelim diyorsun çelişkiyi çözmeye çalışıyorumKilo almayin sizde soylemeyim
kendimi mehter takımı gibi hissediorumCuma öncesi sıkı bir diyet yapıldığı için cuma ve hafta sonu fazla yeniyor. Bir de aile yemekleri vesaire olduğu için kaçamaklar oluyor. Kaçamak olmasa bile Cuma öncesi kendini çok sıktığın için daha fazla kilo veremeyebiliyorsun.
Kilo aldim ama veriyorum 56.35 çıktım sabahKız sende kilo aldım diye üzgün atıyordun şimdi kilo alma topige gidelim diyorsun çelişkiyi çözmeye çalışıyorum
Teşekkür ederimTebrik ederim
Evet diyet yaparken 6 gün kendini sıksan bile bir gün yediğinde sadece yerinde sayıyorsun fazla yersen bir ileri iki geri gibi oluyor. Bozma olayına çok dikkat eden sadece ödüller yapan kişiler istikrarlı olarak kilo veriyor. Diğerlerinin kilo vermesi doğal olarak Mehter marşı havasında oluyor.kendimi mehter takımı gibi hissediorum
Günaydın canımGünaydın
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canım Ayaklarına sağlık
Ayaklarına sağlık canım
Geçmiş olsun canımBoğazım ağrıyor. Grip belirtileri var. Yarın test olurum iş yerinde. Dün başladı test oldum birşey çıkmadı bugün biraz daha ilerledi bakalım yarın ola hayr ola. Gördün ya daha yeni yazdım . Sen nasılsın iyi misin ?
Günaydın...
Güzel sağlıklı mutlu bı hafta olsun...az kalorili bol hareketli
Günaydın
Cuma :72,9
Bugün 72.3
-600
2 kg verme hayalim suya düştü
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @fittanne
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydınnnnn
Günaydın kızlarGünaydın kızlar ❤❤❤❤
Ayaklarına sağlık canım
Herkese günaydın, mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta dilerim.
güüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyydddddddddddddııııııııııınnnnnnnnnnnn
bakın haftasonu göbek atmadığım için ne oldu biliomusunuz?
yerimde saydım
kilo stabil 62.95
Günaydın kızlarGünaydınnnnn
Eksi gelen hanımlar hepinizi tebrik ederimm
Benim dün yediğim hurmalar bugün beni tırmaladı..
Sabit olmanda iyi
Günaydın canlar hayırlı sabahlar
Geçmişi henüz okuyamadım herkes iyidir inşallah.
Raporum bitti hala hastayım ama okula geldim mecbur. Sabah çok telaşlı çıktığım için tartılamadım. Zaten kesin artı vardır ne yürüyüş yapabildim ne tuvalete cikabildim günlerdir
Günaydın kızlarGünaydın
Başlangıçin hayırlı olsun canımAzimli kızlar günaydın az önce tartıldım. 79.3 kiloyum. Başlangıç kilosu oluyor.
Günaydın kaptanımGünaydın canim ❤
Yaaa evet sabah ben de yoktum ondan .....E Elif_Eylul @sardunya1038Wilma11 Zipzip- @masal_19 @dolunaydagel @sulisim @Zeynebim2020
Günaydın guzel arkadaşlarım
Günaydın canim ❤Günaydın kıslar
Günaydın canımGünaydın kıslar
Pilates senEvet ne yapacan