Afiyet olsun canim ❤Kizlar dun menu bildirimi yapamadim,kizla yapisik bir gun gecirdik resmen,yuruyus yapip oyle menu yazayim diye geceyi bekledim,malesef yuruyus de yapamadim.Kizda bir huzursuzlik var ama cozemedim uyumadi bir turlu.
Dunku menum
Kahvalti
11.00
İki tereyeginda yumurta
On tane zeytin,
İki dilim ekmek
Bol yesillik
Cay
Ara bir trabzon hurmasi
Aksam 18.00
Bir kase nohut yemegi
İki kasik pirinc pilavi
Salata
Ayran
2.5 litre su malesef yuruyus yapamadim
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımKizlar dun menu bildirimi yapamadim,kizla yapisik bir gun gecirdik resmen,yuruyus yapip oyle menu yazayim diye geceyi bekledim,malesef yuruyus de yapamadim.Kizda bir huzursuzlik var ama cozemedim uyumadi bir turlu.
Dunku menum
Kahvalti
11.00
İki tereyeginda yumurta
On tane zeytin,
İki dilim ekmek
Bol yesillik
Cay
Ara bir trabzon hurmasi
Aksam 18.00
Bir kase nohut yemegi
İki kasik pirinc pilavi
Salata
Ayran
2.5 litre su malesef yuruyus yapamadim
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Oooo takımım büyüyor havam batsınfittanne yeşil kaptanım bluegreeneyes takımınıza katıldı bilginiz olsun.
Yeşil takım
fittanne kaptan
@sara_28
@fesang
@Migim
bluegreeneyes
Pazartesi tarti zorunlu degil canim sadece kirmizi ve mavi kaptandan istiyoruzOooo takımım büyüyor havam batsın
bluegreeneyes canım hoşgeldin takımda sadece spor zorunluluğu adım şartı yok kalan kurallar aynı Pazartesi Cuma nickli tarihli tartı fotosu atıyoruz..
Menülerde etiketlersen sevinirim
Tamam canım sanki Pazartesi de var diye hatırladım ama atsak güzel olurdu bencePazartesi tarti zorunlu degil canim sadece kirmizi ve mavi kaptandan istiyoruz
Bitmez valla bitmez. Ay uzerime su döküldü, ay kirlendi sürekli çıkarıyoruzBir tür daha çamaşır var bitmiyordu
Offf bizimde aynıBitmez valla bitmez. Ay uzerime su döküldü, ay kirlendi sürekli çıkarıyoruz
Yoklama var