- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Abooo 23 diyosunReglim gecikti canım ya zaten normalde düzensiz olan biriyim ben 2, 3 aydır düzenli oluyordu bu ay'ın 23 de olmam gerekirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abooo 23 diyosunReglim gecikti canım ya zaten normalde düzensiz olan biriyim ben 2, 3 aydır düzenli oluyordu bu ay'ın 23 de olmam gerekirdi
İnşallah öyledir canım beklemek istedim biraz 1 hafta 10 gün bekleyim bi inşallah olur yaBi test yap olmazsa canim
Mevsimsel olarakda gecikmiş olabilir
Tarçın kullanmadım ki hiç canımEğer şüphen varsa malum bi test yap canım eğer şüphen yoksa mevsimsel normal
Tarçında etkiliyor biraz..
Bu ay canım 23 Kasım da günüm düAbooo 23 diyosun
Benim hep geriye geriye geliyor 23 se 21 21 se 19 falanBu ay canım 23 Kasım da günüm dü
Ben kendimi bildim bileli düzensizdir sadece 2,3 ay düzenli oldu halen tık yok çok zor bişeyBenim hep geriye geriye geliyor 23 se 21 21 se 19 falan
Keske hap falan kullansan canım düzenler adetiniBen kendimi bildim bileli düzensizdir sadece 2,3 ay düzenli oldu halen tık yok çok zor bişey
Bilmem ki olmadı bi bakarım belirsizlik çok zorKeske hap falan kullansan canım düzenler adetini
Canim sağlık ocagina gelirse eger git adetinin 2.ci günuydü galiba basliyosun diger ay gününde geliyor bence bòyle düsunmek yerine kullan derim banada adetimi düzenlesin diye vermisti doktorBilmem ki olmadı bi bakarım belirsizlik çok zor
Bebek arabasi surerken saymiyor diye duymuştumTelefonun kaydı böyle gün boyu üstümdeydi..
Akıllı saatte 6500 adım yazıyor yürüyüş moduna almıştım ama bebek arabasıyla yürüdüm onu tutunca adımları saymadı durdurdu..
Hangisi doğru bilemedim
Eki Görüntüle 2960116
Nasıl yani sağlık ocağı mı hap veriyorCanim sağlık ocagina gelirse eger git adetinin 2.ci günuydü galiba basliyosun diger ay gününde geliyor bence bòyle düsunmek yerine kullan derim banada adetimi düzenlesin diye vermisti doktor
Sağ elimle sürdüm canım arada iki el kullandığımda oldu komşumda yanımdaydı belki dalgınlığıma geldi durdurdu farketmedimBebek arabasi surerken saymiyor diye duymuştum
Canim aile hekimi veriyordu her ay tabiki simdi bilmiyorum nasıl durumNasıl yani sağlık ocağı mı hap veriyor
Yok ben eksik yazıyom bide anlayanım yok elhan abla yardımcı oluyorNeyse aranızdaki bir konu demek. Karışmayayim ben.
Gozun aydin canim
Sen de tam yaz. Niye o tamamlıyor.Yok ben eksik yazıyom bide anlayanım yok elhan abla yardımcı oluyor
Reglim gecikti canım ya zaten normalde düzensiz olan biriyim ben 2, 3 aydır düzenli oluyordu bu ay'ın 23 de olmam gerekirdi
Reglim gecikti canım ya zaten normalde düzensiz olan biriyim ben 2, 3 aydır düzenli oluyordu bu ay'ın 23 de olmam gerekirdi