- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Afiyet olsun canim sanaKız dur daha yeni başladık bende burçak yiyim
Ben ne yersem erken yicem 7 den sonra hic bisi yemicem boyle bir deneme yapiyorum su an :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canim sanaKız dur daha yeni başladık bende burçak yiyim
E Elif_Eylul abla al bunları burdan zorla aciktiriyorlar insanıKız dur daha yeni başladık bende burçak yiyim
Sagol canim ❤Afiyet olsun canım şimdiden bende abur cubura hiç dayanamam kardeşim dün cikilata getirdi kıza verdim
Deney ise yarar inşallahAfiyet olsun canim sana
Ben ne yersem erken yicem 7 den sonra hic bisi yemicem boyle bir deneme yapiyorum su an :)))
Oooo gündüz Allah ne verdiyse hıAfiyet olsun canim sana
Su orucu mu tutuyonE Elif_Eylul abla al bunları burdan zorla aciktiriyorlar insanı
Ekmegide azalttim menude 2 dilim vardı benim icin büyük basariDeney ise yarar inşallah
Yutkunayim bari
SagolasinAfiyet olsun canim
Aynen canımSagol canim ❤
Evde olunca bende zor dayanıyorum
Yemicem desemde bir bakiyorum kendimi yerken buluyorum
Tam değil de yinede yiyorum yoksa sinirli oluyorumOooo gündüz Allah ne verdiyse hı
Kız 6 dilim yeEkmegide azalttim menude 2 dilim vardı benim icin büyük basari
Yapabilsem yaparım valla ama kan şekerim düşüyor hemenSu orucu mu tutuyon
SacmalamayaaaYapabilsem yaparım valla ama kan şekerim düşüyor hemen
Kahvaltida yetiyor 2 dilim canimKız 6 dilim ye
Sigara bağımlısı gibiTam değil de yinede yiyorum yoksa sinirli oluyorum
Çok biliyormuş o yemekle eğlenmekmi olur
Hıh oh olsun sizebirini unuttun az önce çörek cikilata yedim demişti kimdi çıkaramadım
Kim demis getirin onuda burayaHıh oh olsun sizebirini unuttun az önce çörek cikilata yedim demişti kimdi çıkaramadım