- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Sana inat galibaBenim ve kızın telefonu kasıyor eşimin teli normal sinir bozucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana inat galibaBenim ve kızın telefonu kasıyor eşimin teli normal sinir bozucu
O zaman yaziyorum
Sabah 9 gibi 2 dilim ekmek ve peynir
Öğlen 13.00 gibi firinda tavuk patates ama az yedim
Kabak tatlisi 3-4 tane
Browni kek
1 mandalina
Turk kahvesi
1 biskrem buyuklerinden
Baskada yemedim daha ne yiyeceksem
Nasılda mutlular yedikleri belli boğaz yağlanmışAfiyet olsun canim
Öyle galibaSana inat galiba
Bebeklerden fırsat kalmıyor hiç bugün banaAfiyet olsun canim bende ne yapayım can sıkıntısı buralarda dolanıyorum
Yok valla mutlu değilim birsey yemicem bu saatten sonraNasılda mutlular yedikleri belli boğaz yağlanmış
M MissHayaLet alinti yapamadim mesajini daha aksam yemegide yok
Bende sabah 1,5 simit bal terayag peynir zeytin yedimO zaman yaziyorum
Sabah 9 gibi 2 dilim ekmek ve peynir
Öğlen 13.00 gibi firinda tavuk patates ama az yedim
Kabak tatlisi 3-4 tane
Browni kek
1 mandalina
Turk kahvesi
1 biskrem buyuklerinden
Baskada yemedim daha ne yiyeceksem
Daha akşam yemeği düşünüyorsunYok valla mutlu değilim birsey yemicem bu saatten sonra
O bende de yok ne yesem acabaM MissHayaLet alinti yapamadim mesajini daha aksam yemegide yok
Afiyet olsun canim dikkat et menulere :)Bende sabah 1,5 simit bal terayag peynir zeytin yedim
Hadi bakem görem sizi@Zeynebim2020 rakip kaptani baya oyaladim bak kiymetimi bil
Aksam yemezsem olmaz acıkirim sonra daha cok yiyorumDaha akşam yemeği düşünüyorsun
Akşama sadece mercimek salata yicem bu 1 hafta 10 gün burada dikkat etmem lazım kilo almamak lazımAfiyet olsun canim dikkat et menulere :)
Sana diyen daha cok yedi ama
Kardesinde mi kalacaksınAkşama sadece mercimek salata yicem bu 1 hafta 10 gün burada dikkat etmem lazım kilo almamak lazım
Hmmm o zaman hangi cikilatali bisküviyi yemeyi hayal ediyorsunAksam yemezsem olmaz acıkirim sonra daha cok yiyorum
Yok yeter bugunluk cikolata biskuvi kotam dolduHmmm o zaman hangi cikilatali bisküviyi yemeyi hayal ediyorsun
Kız dur daha yeni başladık bende burçak yiyimYok yeter bugunluk cikolata biskuvi kotam doldu
Aksam 6 gibi kurutulmus yeşil fasulye yicem
Afiyet olsun canım şimdiden bende abur cubura hiç dayanamam kardeşim dün cikilata getirdi kıza verdimYok yeter bugunluk cikolata biskuvi kotam doldu
Aksam 6 gibi kurutulmus yeşil fasulye yicem