- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Amin canım benim Allah razı olsunMaşallah minik Casper bu
Rabbim çok güzel,tertemiz bir ömür nasip etsin
Aijoo canım benim küpeye bakış açım büyüdükçe değişti.. ne kadar ağrısız işlemse de sonrasında acıma ağrıma olabiliyor.. ben mesela küpe takmayı sevmiyorum ama o delikler abdest alma sırasında illa ki temizlenmeli.. keşke diyorum anacım deldirmeseymiş ah ne rahat ederdim diyorum su geçti mi vesvesesi beni çıldırtıyor
Karar tabiki de senin Rabbim kolaylık versin
Saygilar benden de bitanem
Sağol canım benimYok olan bitenden haberim var farkındayımsizin kaptan ortalıkta yok gidin bulun
Geçmiş olsun canım
Elinize saglik canimKizla kurabiye yaptik. Tabiki küçükte uyanip bize katildikahvemi geçte olsa ictim cok sukur
Sağol canım benimYok olan bitenden haberim var farkındayımsizin kaptan ortalıkta yok gidin bulun
Geçmiş olsun canım
Her zorlukla beraber kolaylık vardırKizla kurabiye yaptik. Tabiki küçükte uyanip bize katildikahvemi geçte olsa ictim cok sukur
Oh afiyet olsun canımKizla kurabiye yaptik. Tabiki küçükte uyanip bize katildikahvemi geçte olsa ictim cok sukur
Ya benim nette sorun var bu ara
Görünce sen geldin aklıma mesleki deformasyon var sendeSaygilar benden de bitanem
Benimde öyle hep kasıyorYa benim nette sorun var bu ara
Maşallah canım ne güzeller bunlar. Kızın kaç yaşında kulağını deldirdiğin?İşleri hallettik geldik, kizla odev zamanı
Kıskancım ben çok kıskancımNiye ki
Buyrun benimAnaaa kiskanç
Valla gorende 30.000 adim atiyorum sanacak
Ne oldu canim :)
Zorunluymuş gibi cevap veriyor anla iste (zorunlu)Ne oldu canim :)
Hii anladimZorunluymuş gibi cevap veriyor anla iste (zorunlu)
Zeka küpümHii anladim