Popüler Konu LenaG ile MasterFit

arkadaşlar baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
kilo tebrikleri için de... 300 gram eksi vardı. tabi eksi görünmesi iyi. ama dürüst davranmak gerekirse ben aslında bu hafta artıydım. nasıl mı?
geçen cuma sabahı 86.9 du tartım. gün içinde yememe rağmen akşam eve gelince de tartıya çıktım. ama banyodaki diğer tartıma. 86.0 ı gösterdi. benim buraya foto attığım tartı da ondan 200 gram falan fazla ölçüyor. 86.2 falan çıktım yani.
haftasonu biliyorsunuz yedim. pazartesi 87 çıktım. 100 gram artı gibi görünüyordu ama aslında 800 gram artıydı. bugün de 86.6 çıktım. yani geçen cumaya göre aslında 400 gram artıyım

bugün canım sıkkındı. gün içinde kötü yedim. daha doğrusu çok çikolata yedim. ama bu hafta Allahın izniyle o hatayı yapmayacağım. yarın sabahtan itibaren normal devam edeceğim. çünkü artık hızlanmam gerekli. bu kış eski kıyafetlerimi giymek istiyorum

Tek tarti kullan canım kafa karisikligi olmasin

Ayrica sabah ki tartini baz al aksam odemi atmissindir ondan azdir moralini bozma

Kaçamaksiz menulerle bekliyoruz

Anladiysam arap olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…