- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Selam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım
Tebrik ederim canim eksin çok guzelEki Görüntüle 2959390
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
aypare ackerman
Geçen hafta ya göre
-800 gr
Masterfite katılıyorum sporlu
Daha bulamamışlar mi demek sen de aramaya çıktın rast gele bitanem . Benim kötü anılarım var onunla ilgili bilinçli yapmak lazım herkesin bir anda başlaması cazip bulması çok tedirgin ediyor. Doktor kontrolünde yap diyeceğim ama hiçbir doktor tavsiye etmiyor. Hevesin kirilmasin canım sadece çok dikkat etmeni istiyorum.Yitikşifa ya abla
Baslangicin hayirli olsun canim ❤
Öyle oldu gerçektenBilinçaltı çalışmış sabah
Neetttin gıı böyle maşallah yaEki Görüntüle 2959410 geçen cuma 61,4(yanlış mı hatırlıyorum acaba)
Bugün 59,1
Fark - 2,3
Zipzip- E Elif_Eylul aypare ackerman
Çok tşk ederimBaslangicin hayirli olsun canim ❤
Maşallah canımEki Görüntüle 2959410 geçen cuma 61,4(yanlış mı hatırlıyorum acaba)
Bugün 59,1
Fark - 2,3
Zipzip- E Elif_Eylul aypare ackerman
Teşekkürler canımmenüler orta daNeetttin gıı böyle maşallah ya
Teşekkürler canım benimMaşallah canım
Sen neredeydin migi il olarak. Arkadaslar kira fiyati ile , oturdugu ilceye ,hatta muhite gore degisirBizim sifir ev eski de degil konforlu güzel ama kiracı kadın begenmiyor kirayı indirsin diyor 780 iyi yoksa 800 dedik ilk biz
Abla ben 39 gün kesintisiz yaptim baya da faydasini gördüm sonra hastalik vs girdi araya 2 haftadir kendime gelemedim bir türlü bugün niyet edecegim insaAllahDaha bulamamışlar mi demek sen de aramaya çıktın rast gele bitanem . Benim kötü anılarım var onunla ilgili bilinçli yapmak lazım herkesin bir anda başlaması cazip bulması çok tedirgin ediyor. Doktor kontrolünde yap diyeceğim ama hiçbir doktor tavsiye etmiyor. Hevesin kirilmasin canım sadece çok dikkat etmeni istiyorum.
BilecikSen neredeydin migi il olarak. Arkadaslar kira fiyati ile , oturdugu ilceye ,hatta muhite gore degisir