- 13 Şubat 2019
- 4.421
- 20.817
Isviçre ise kış gelmistir üşümekte haklisinİsviçreşimdi bu mesajı yazarken yorganın altında yazıyorum. Ben çok üşüyorum eşim benim kadar değil e aç karnına üşümek normal
Evet, bende çok zaman onun için çıkmıyorumAynen canım yabenim koca sağolsun spor yapıyorum diye bana bırakmış yolda gidip gelmeyi. Gidip gelme sorun değilde o tesettürü tak çıkar tak çıkar derken kafam laçkalaşıyor gün içinde
Ama ben hiç oynamıyorumİlahi. Bende öyleydim
Sen iyi ol canım, tartıyı boşver, bu hafta olmazsa haftaya giderİyi akşamlar kızlar
İki gündür muz patates yemekten karnım taş gibi oldu içim de sürekli bir gaz hissiyatı
Ama wc çıkarsam ishal devam öyle yani. Halim daha iyi enerji olarak. Ama yarınki tartı beni çok korkutuyorreglimin ikinci günü zati
Sivas’a yolun düşerse mutlaka köftesini dene, çok güzel lezzeti varDoğu lezzetlerini bende çok merak ediyorum 2 sene once deneme fırsatım oldu kaç böreğini çok sevememistik biz hamsiköy sütlacının tadı hala damağımızda ama
Şırdan yemeyi düşünmüyorumTeşekkür ederim canm inşallah canm tadlarina ulaşmış olursun fırsatın olur ,yalnız bici bici Adana yumurtalık ta yedik, tekrar yermiyom bilmiyorum ama kaktüs incirini ve şirdanini tercih ederdim
Benim soğuk seven oğlum da kışlıkla işe gitmişKışlık mont munerdesin bacim Karsta misin desem orda bile henuz kislik m9nt havasi gelmemustir olsan olsan isvec norvec kanadanin kuzey kesimlerinde falan olmalisin
Hastalıktan önce bende çok üşürdümİsviçreşimdi bu mesajı yazarken yorganın altında yazıyorum. Ben çok üşüyorum eşim benim kadar değil e aç karnına üşümek normal
Ay inşAllah memleketimin her koşesini gormek isterimSivas’a yolun düşerse mutlaka köftesini dene, çok güzel lezzeti var
Ahahah sirkeli du öğünlerden önce iyi gelir diyorlar canım deniyoruz bakalımValla canim bilen yazsa iyi olur. Ben bir evdeki laminant parkeleri denemedim
Alabina yallaaaMezdeke candır. Gerisi heyecan.
Ayyy unuttum ya ben onuMenülerimi takip et dedim diye seni etiketledim
Bak kaçamak var mı ? Doyana kadar, uzun aralarla kaçamaksız yiyorum
En azından haftanın Bikaç günü şeker ve ekmeği bırakabilirsin
Şeker dediysem her türlü tatlı, meyve, bal, pekmez dahil