Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İsviçre şimdi bu mesajı yazarken yorganın altında yazıyorum. Ben çok üşüyorum eşim benim kadar değile aç karnına üşümek normal
Isviçre ise kış gelmistir üşümekte haklisinsizin oralarda da mukemmel yürüyus yollari vardir arada foto at manzarayi izleyelim

Sen iyi ol canım, tartıyı boşver, bu hafta olmazsa haftaya gider

Teşekkür ederim canm inşallah canm tadlarina ulaşmış olursun fırsatın olur ,yalnız bici bici Adana yumurtalık ta yedik, tekrar yermiyom bilmiyorum ama kaktüs incirini ve şirdanini tercih ederdim
Şırdan yemeyi düşünmüyorum
Kıymasız başka şeyler olabilir

Kışlık mont mu nerdesin bacim Karsta misin desem orda bile henuz kislik m9nt havasi gelmemustir olsan olsan isvec norvec kanadanin kuzey kesimlerinde falan olmalisin
Benim soğuk seven oğlum da kışlıkla işe gitmiş
Almanyadayız , kalrifer açtık bile

İsviçre şimdi bu mesajı yazarken yorganın altında yazıyorum. Ben çok üşüyorum eşim benim kadar değile aç karnına üşümek normal
Hastalıktan önce bende çok üşürdüm
Kalorifer açtık diye dün yalınayak yerlere bastım, meğer mutfak soğukmuş
Ayaktan anlamıyorum, zaten ayaklar yanıyor
Elimi vurunca mutfağın sıcak olmadığını anladım
Ellerim ve burnum üşürse üşüdüm demektir, ayaktan çok anlamıyorum, sadece bazen huzursuz oluyorlar, dokunup bakıyorum ki üşümüşler

Lavinia_98 canım özür. Ama biliyordum dünkü islemin beni sisirecegini. O kadar su icmeme rağmen atamadım ödemi.
Cumartesi 69.25
Bugün 69.80
Fark+550
LenaG Lavinia_98

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-01-07-01-07-828_com.chipsea.btcontrol.en.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2024-10-01-07-01-00-796_com.chipsea.btcontrol.en.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 7
Valla canim bilen yazsa iyi olur. Ben bir evdeki laminant parkeleri denemedim
Ahahah sirkeli du öğünlerden önce iyi gelir diyorlar canım deniyoruz bakalım
Mezdeke candır. Gerisi heyecan.
Alabina yallaaa
Ayyy unuttum ya ben onu kafam yerinde değil hala teşekkür ederim
Ekmeği ve şekeri minimuma indirdim bir iki hafta böyle devam edeceğim sonra bakarım duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…