Canım onun farkındayımEtiketledin mi kız şapşik
Bir de bu papatyanım çenesine ancak yetişebildim laf aramızda
Bugün itibari ile etiketle canım
beğeni atıp geçiyorsunuz diye dedim bu günden itibaren etiketliyorum sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım onun farkındayımEtiketledin mi kız şapşik
Bir de bu papatyanım çenesine ancak yetişebildim laf aramızda
Bugün itibari ile etiketle canım
Evet ben de artık yıllardır 65 altını görmedim ne üzücü zor zamanlar başlıyor hep 66 ya düşüp bıraktım 65 den sonrası beni çok zorlayacak ama bırakmıyorum
Ben de çok açım canım zaten if ten etkileniyorum bir de dün akşamı az erkene aldım bir de kabak yemeği falan karnımda dokuzuncu senfoniayy ben açlıktan bugün bayılmazsam bidaha bayılmam heralde yaa dün gece açım diye uyandım resmen @Sitare55sende durmlar nasıll
Sağoll kaptanımm moralim bozuldu şu saatzaten sizin bugün için önemli değil kaptanlar için önemli cumartesiye daha güzel eksiler olur inşallah
hayır canım niye modun düşüyor arada hepimize oluyor bu kadarcık artı kilo olamaz ödem olabilir o da zaten gider birkaç gün ödem attırıcı bi çay mı yapsan kendineSağoll kaptanımm morlaim bozuldu şu saatte kadsr ne su ictim ne bir lokma yedim istahım kaçtı
Kız niye bu kadar eziyet ediyorsun kendineayy ben açlıktan bugün bayılmazsam bidaha bayılmam heralde yaa dün gece açım diye uyandım resmen @Sitare55sende durmlar nasıll
kız bu hafta sitareynen kapışıyoruz yaa hahahaKız niye bu kadar eziyet ediyorsun kendine
Proteinli yemek ye günü erken kapat.
Zaten fitsin daha niye bu kadar kısıyorsun
Buhar olup uçmak mı istiyorsun
Teşekkür ederim kaptanım toplantıdayim o yüzden yazamıyorumO nedemek ya harikasın bir paket margarin az mı süpersin cımartesiye kadar daha da artar
Tabiki başarıyorsun canım harikasın. Pes etmemeyi devaö etmeyi umutsuz olmamayı başarıyorsun en önemlisi
Bende merak ediyorum
Vay vay vay bu gözler ne güzel şeyler görüyor tebrik ederim canım
ayy ben açlıktan bugün bayılmazsam bidaha bayılmam heralde yaa dün gece açım diye uyandım resmen @Sitare55sende durmlar nasıll
Kiyamam yaaaa eksi gelecekler diye açım geziyorlarBen de çok açım canım zaten if ten etkileniyorum bir de dün akşamı az erkene aldım bir de kabak yemeği falan karnımda dokuzuncu senfoni
Canım moralini bozma lütfen.Sağoll kaptanımm moralim bozuldu şu saat
te kadar ne su ictim ne bir lokma yedim istahım kaçtı
şimdi yiyorum gözümün önü ışıldadıKiyamam yaaaa eksi gelecekler diye açım geziyorlar
Bence bir kaç hafta siz kaptan olun bu gidişle bir iki haftaya hedef kilolara ulaşırsınızkız bu hafta sitareynen kapışıyoruz yaa hahaha
Bol neymiş, Rossmann, DM gibi biryer galiba, ne saçma bir reklamgezegenfeza bol alişveris sitesinin reklamına bak sabah sabah ne diyom bunlar sucuk mu sosis mi sonradan yandaki resimleri farkettim
açım aç
Eki Görüntüle 3480018
Emziriyorumm kuzum keske yapabilsem ben ne detoxlar yapardım oyuzden dokunmuyorum burda bilen biliyor koca 1 litre detox icerdim ustüne 2 litrede su içerdim leslie yapardım biran once şu ocak ayı gelsin leslieye baslayacam dikislerim ağrıyo yoksa şimdi edincehayır canım niye modun düşüyor arada hepimize oluyor bu kadarcık artı kilo olamaz ödem olabilir o da zaten gider birkaç gün ödem attırıcı bi çay mı yapsan kendine
TAmam tamammCanım moralini bozma lütfen.
Hepimize oluyor bu dönem dönem.
Sen güzelce ogunlerini yap atlama haybeye.
Makaron sana yetiştim
300 gr fark var ama daha çoktu 60lar ligini takip ediyorumMakaron sana yetiştim