- 8 Ağustos 2011
- 2.756
- 7.579
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf offf şahanesin kuzum
Piisss kandırijçı seniiii gelme bidahaa
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar dün öğleden sonra kötü oldum vertigo yokluyordu ara sıra kulakta sinir ucu iltihabı oluşuyor dün acillik oldum serum yedim bugün artidayim dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta Lor peyniri Salatalık 1 dilim ekmek
Ogle yok sadece sıvılar
Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
Bol Yeşillik salata
Şu 2.litre
Spor yok
LenaG Tutku44 Mthn83
Aynnen benim menülerime bakk bende hiç tatlı yemiyorum bizi kandırıyorsun nurovicPiisss kandırijçı seniiii gelme bidahaa
Sağol canım benim sanada geçmiş olsun yaz gribi kötüÇok geçmiş olsun canım.
E ben de yemiyorum sıfır şekerAynnen benim menülerime bakk bende hiç tatlı yemiyorum bizi kandırıyorsun nurovic
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinGünaydın kızlar dün öğleden sonra kötü oldum vertigo yokluyordu ara sıra kulakta sinir ucu iltihabı oluşuyor dün acillik oldum serum yedim bugün artidayim dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta Lor peyniri Salatalık 1 dilim ekmek
Ogle yok sadece sıvılar
Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
Bol Yeşillik salata
Şu 2.litre
Spor yok
LenaG Tutku44 Mthn83
Evett yaaa birşeyler saklıyor bizdeenn bukadahh olmaahhhhAynnen benim menülerime bakk bende hiç tatlı yemiyorum bizi kandırıyorsun nurovic
Bence dahada zayıflamışsındırrr eczaneye ust baş gidiyorsun ağir bide ayakkabı çorap derken
Aşko onu demiyorum ben de aylarca yesem tatlı isteğim Körelmiyorr şimdi gömdüm bile tartı sonrası bugün izin günüm diye ama ben bu bir haftada ki 4 kilona eridim bittim bayıldımmmm onu diyorum keto kız seniE ben de yemiyorum sıfır şeker
Ama aylar gecsede nefsim korelmiyor.
Aklım fikrim tatlılarda. Hele bide çocuklara yapıp yiyememek aşırı zor. Göz görmese katlanilir da pof ne zor işler.
He pardon şimdi anladım ama açıklamıştım sana sebebini. 52 den sonrasıni zor vercem asıl.Aşko onu demiyorum ben de aylarca yesem tatlı isteğim Körelmiyorr şimdi gömdüm bile tartı sonrası bugün izin günüm diye ama ben bu bir haftada ki 4 kilona eridim bittim bayıldımmmm onu diyorum keto kız seni
Bence yeter iyice kemiik iliğine dönecennHe pardon şimdi anladım ama açıklamıştım sana sebebini. 52 den sonrasıni zor vercem asıl.
Ben de yapmak isterdim ödül niyetine ama durduramam kendimi. Hurma yerim ama :))
Sağol canımSağol canım benim sanada geçmiş olsun yaz gribi kötü
Kız hafta da bir ödül günü yap sonra vücut kitlemesin kendini gerçi senin vücuduna şuan acayip bı ayar oldum hıh acilen bana olayları anlat özelden cabukk gell buraya bakimmHe pardon şimdi anladım ama açıklamıştım sana sebebini. 52 den sonrasıni zor vercem asıl.
Ben de yapmak isterdim ödül niyetine ama durduramam kendimi. Hurma yerim ama :))
Sanada geçmiş olsun cnm bol c tuketÇok geçmiş olsun canım.
Özelden değil burdan anlatsin bu 3.8 kg nasıl gitti bende merak ediyorummmKız hafta da bir ödül günü yap sonra vücut kitlemesin kendini gerçi senin vücuduna şuan acayip bı ayar oldum hıh acilen bana olayları anlat özelden cabukk gell buraya bakimm