- 13 Şubat 2019
- 4.421
- 20.817
Ben de lesliyi hep dizi izlerken yapiyorumben de bugün biraz leslie yapsam iyi olacak. tabi ki mezdeke eşliğinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de lesliyi hep dizi izlerken yapiyorumben de bugün biraz leslie yapsam iyi olacak. tabi ki mezdeke eşliğinde
Aayy sormaa bee gıcik oldum şimdi bakkBeni deli ediyorrrrr
12.000 adım attım geldim kaptanım
Ay ne guzei yazmışsın kaptanım bugun yıne pikniğe gidecem ama söz guzel menü ile dönecem
Yaaaaa snein be kaç aylıkHadi bakalım gazamiz mübarek olsun ama ben çok spor yapamıyorum sadece emzirerek kalori yakabiliyorum akşamları yuryuslere çıkmaya çalışıyorum.arada
Aaaa insan eski kaptanına gıcık olurmuymus hiç nekadar ayıpAayy sormaa bee gıcik oldum şimdi bakk
Şimdi heryer beton sayılı kaldı bu sokaklardan sanırımSokağa bak yemyeşil ne güzel evlerin apartmanlarun bahçeleri var galiba çoook seviyorum yesili ya ben kucukken Ankara da böyleydi en azindan yasadigim ilce ama simdi beton gri besbeton
1 aylık canım. Ben aylık hedefimi tutturdum tekrardan belirledim ki heyecan olsun hedefe ulaştım diye rahat olup kaçırmayayım diyeHedef kiloyu 1 ay mi baz alıyoruz ?
Ben 1 haftalık sanıyordum da. Ona göre güncelleyim.
Neden böyle bişey yapıcamkicanım kac dk kacar tane nasıl hesaplanıyor ilk sayfanın resmini atiyorum Eki Görüntüle 3470905
buna bakarak spor puani hesaplayacağız
Bromelian takviyesi ödem atmak için banada daha önce diyetisyenim tavsiye etmişti almıştım.Gunde 1 tane kullanıyordumBenim de hep duydugum ve merak ettigim bir takviye yazan olursa ben de merak ediyorum?
Allah bağışlasın canım9 yaşında
5 yaşında
3.5 olmak üzere
22 aylık
Sporlarım tamamdır kaptanım Tutku44 bahsettiğim her şeyi yaptım. Şimdi bir duş ve kahvaltı. Sonra temizliğe kaldığım yerden devam edeceğim. Akşam, yemek işi bittiğinde gelirim
genelde ne yiyorsak onu yazıyoruz onun için dedim canım plana uymak bazen kolay olmuyor yedigimiz degisiyor o zamanda takip edemeyiz veya tavsiyeler veremeyiz onun icin dedimElimden geldiğince canım
aksama.kadar 2 olur zaten canım harikaCıks bura olmaz yurume parkuru olması lazım bu yollar yag yakmıyormus o yuzde n hareket etme otur nefeslen
Henuz 1.5 ancak oldu dettoks da mı yapsam yum tuşlara basayım en ıyısı
biz eskiden boyle hesaplardık ve spor birincisi secerdik canım bu cook guzel motive ediyor hesaplamak zor gelirse senin icin hesaplarım hangisinden kac dk yazman yeterli canımNeden böyle bişey yapıcamki
Kiiiizzz 8. AydayizBen de yokum Mthn83
Yas 41
Boy 163
Baslangic : 84.9
17/ 10 : 84.4
24/7 : 83.6
Hedef (uzun hedef 60)
31/ 7 (Hedef : 82.6)
Bu tarz tablolar uzerinde kendimiz de yazabiliyorduk sanki nasil yapiliyirdu o
Kafam nasil karistiysa birine 10.ay birine 7.ay yazmisimKiiiizzz 8. Aydayiz
işe yariyor mu ?Bromelian takviyesi ödem atmak için banada daha önce diyetisyenim tavsiye etmişti almıştım.Gunde 1 tane kullanıyordum
10. Ay geçen seneden sandımKafam nasil karistiysa birine 10.ay birine 7.ay yazmisim
Sayfada bı ara alanlar olmuştu. Benim diyetisyenim de ananas kabuğu çayı önerdi. Evde yapıyorsun .Bide ananas sirkesi aldım.işe yariyor mu ?
Geçmiş olsun neden oldu acaba ayakkabı mı yaptıBen de 15 dk sıkılaştırıcı pilates,15 dk dumbell yaptım. 2 gündür yürüyemiyorum topuğumun altı su toplamış baya yürütmüyor yani
Yaradığını düşünüyorum bolca tuvalete götürüyor.işe yariyor mu ?