- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.229
Hoşbuldum inşallahHoş geldin
Bizimle beraber çok güzel kilolar vereceksin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum inşallahHoş geldin
Bizimle beraber çok güzel kilolar vereceksin inşallah
Tatlım Türkçesini özellikle oku. Anlamak , tasdik etmek , istemek çok önemli.Amin canım
inşallah canım, okuyacağım
konuşuyorum, her gün dakikalarca konuşuyorum, iyiki varlar Allah başımdan eksik etmesin onlarıHer evlat yanlış yapar hata yapar. Bu yüzden evlat. Kaç yaşında olursan ol cahilsin. Ne olursa olsun evlatlarisin.
Keskelerle tüketme git sarıl aç konuş
haklısın aslında bunu çok da iyi biliyorum, ama söz konusu kendim olunca kal geliyor banaPsikolojik destek var olan bir şeyi değiştirmez ama bakış açıni yukledigin anlamları değiştirir. Kuzum kendin için bunu yap. Lütfen, please , rica vs ...hadi Gücün yetmiyorsa yetmiyordur ama umutsuzluk belimizi büker
tamamm canım, muhakkak okuyacağımTatlım Türkçesini özellikle oku. Anlamak , tasdik etmek , istemek çok önemli.
konuşuyorum, her gün dakikalarca konuşuyorum, iyiki varlar Allah başımdan eksik etmesin onları
içimi kemiren suçluluğu atamıyorum işte
haklısın aslında bunu çok da iyi biliyorum, ama söz konusu kendim olunca kal geliyor bana
ama sana sözüm olsun ve kendime ve bu inşallah son sözüm olsun ki bir psikolog bulacağım kendime
tamamm canım, muhakkak okuyacağım
Hemen geliyorum :)
Cuma :82.50
Salı :81.85
Fark:-650 Gr
-200 Gr yağdan vermişim
+200
Hiç şaşırmadım bu hafta düğündü oydu buydu dikkat edemedim hiç
Ama ben cumartesiye kadar hallederim bunu
Seve seve canım benim kirarmiyim seni hiçSalı ödemeni aldım kabul ettim kankim
Cumartesi bir beş yüz daha ödersin borcu kapatırız.
Masalahhh saracım
Hakkina Hayırlı si olsun canimGünaydınlar
Bugün 9.55 te durusmam var bana dua edin olur mu güzel geçsin hepinizi öpüyorum
Cumartesi beraber öderiz borcu
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 81.85
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ilaç kullanımı hareketsiz yaşam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ : sağlığıma kavuşmak
Canım öncelikle Allah kalbine ferahlık versin. Mesajlarında zaten sorunun kaynağını bulmuşsun bence. Herkese evet dediğim sürece iyiyim demişsin. Sırf sen evet dediğin için istediklerini yaptıkların için seni sevenler senin yanında değillerdir aslında yani hiç olmamışlardır. Etrafında kuru anlamsız kalabalık olmalıktansa asil bi yalnızlığın olsun bebeğim boşver. Valla inan zaman geçtikçe insanlar hayatlarındaki gereksiz insanları çıkarıyorlar. sadece seni gerçekten sen olduğun için seven ve değer verdiğin insanlar hayatında olsun bak o zaman gerçek mutluluğu nasıl buluyorsun. Ailen hiçbir zaman sana eskileri ısıtıp ısıtıp önüne getirmez sen hatalarının farkında olduğun ve onları bi daha yapmamaya çalıştığın sürece.Kızlar bu gece ben çok kötüyüm
Evliliğimde mutlu değilim, işimde mutlu değilim, kendimle mutlu değilim
Ve neyi farkettim biliyor musunuz, annem babam dışında beni gerçekten seven kimsem yok
Herkes ben iyiysem, ben anlayışlıysam, ben herşeye tamam deyip her şeyi alttan alıyorsam bana iyilermiş
Kendimi çok sıkışmış hissediyorum, sanki dört tarafımdan kocaman kocaman taşlarla çevrildim de hepsi de dört yanımdan sıkıştırıyor beni
Gerçekten sadece annem ve babam varmış ama onlara da öyle büyük yanlışlarım oldu ki vicdanımın sesinden mutlu olamıyorum, ben onları hak eden iyi bir evlat olamadım diye
Konuşacak, bunları bu kadar açık bir şekilde başkalarına anlatacak ne gücüm var ne de zaten bu kadar yakınım var
Sizi daraltıyorsam affedin beni ne olur ama bir şekilde içimi dökmezsem çatlayacağım artık
Yazmak istediğim o kadar çok şey var ki, içimde tutamıyorum artık ama kelimelerimi toparlayamıyorum bir türlü
Nerde yanlış yaptım aslında biliyorum biliyor musunuz hep annemin babamın ahı, hoş onlar bilmeseler de aslında onlara yaptığım hataların bedeli bütün bunlar
Böyle değildim ben, mutluydum, gerçekten mutluydum hem de, ama artık olamıyorum, yalandan gülüyorum eğleniyorum ama gerçekten ne zaman eğlendim, bulunduğum andan keyif aldım inanın hatırlamıyorum
Sizin de içinizi sıkıyorum hakkınızı helal edin nolur
Biz dün 41 dereceyle açılışı yaptık kankimEve zor attım kendimi izmir yanıyor resmen 🌡🌡
Hoş buldumSeve seve canım benim kirarmiyim seni hiç
Masalahhh saracım
Hakkina Hayırlı si olsun canim
Cumartesi beraber öderiz borcu
Hoşgeldin canım
Heryer boyle mi İzmir e has mıEve zor attım kendimi izmir yanıyor resmen 🌡🌡
Biz dün 41 dereceyle açılışı yaptık kankim
Bursa ve İstanbul bile feci sıcak oraları düşünemiyorumHeryer boyle mi İzmir e has mı
Eridim yapistim resmen ulen İzmir
Demekki her yer yanıyorBiz dün 41 dereceyle açılışı yaptık kankim
Hele nem mahvediyorHeryer boyle mi İzmir e has mı
Eridim yapistim resmen ulen İzmir
canımmm çok teşekkür ederim, yazdıklarınız, destekleriniz o kadar kıymetli ki o kdar iyi geldiniz ki bana, iyiki varsınızJasminium84 seviliyorsun canım istediğin zaman yaz. İstersen özelden yaz içine kapanma
Cevap beklemeden yazmak istersen de yaz. Bazen dökülmek iyidir
aminn canımCanım öncelikle Allah kalbine ferahlık versin.
işin kötüsü ne biliyor musun canım, ben çok değer verdiğim insanlara, hep evet derim ve şimdi o çok değer verdiklerim; bunalımlı halimi, sıkıntılarımı, gerginliğimi yok sayıp sadece aaaaa bak bak nasıl da mutsuz herşeye laf söylüyor, hiç birşeyi kabul etmiyor diye tabiri caizse sokuyorlar beniMesajlarında zaten sorunun kaynağını bulmuşsun bence. Herkese evet dediğim sürece iyiyim demişsin. Sırf sen evet dediğin için istediklerini yaptıkların için seni sevenler senin yanında değillerdir aslında yani hiç olmamışlardır. Etrafında kuru anlamsız kalabalık olmalıktansa asil bi yalnızlığın olsun bebeğim boşver. Valla inan zaman geçtikçe insanlar hayatlarındaki gereksiz insanları çıkarıyorlar. sadece seni gerçekten sen olduğun için seven ve değer verdiğin insanlar hayatında olsun bak o zaman gerçek mutluluğu nasıl buluyorsun.
ahhh canım, eşimden, annemden, babamdan ufacık bir destek görsem hemen istifa edeceğim, ama hepsi çocuklarım için işe devam etmem gerektiğini, iş bulmadan ayrılmamam gerektiğini söylüyorlarBu gibi zamanlarda mekan değişikliği iyi gelir. Düşünmene yardımcı olur olayları etraflıca görmeni sağlar. Bence sen o işten istifa et( ruh sağlığın için.) bi süre memlekete tatile bi değişik şehire git 1 hafta falan. Yenilenip dönmüş olursun ve bi daha da kimseyi mutlu etmek zorunda hissetme kendini. Önce kendini mutlu etmelisin önce kendini sevmelisin önce kendine saygı duymalısın. Aksi taktirde hayattan zevk alamazsın.
Masterfit Yarışması 118. Etap | 01.06 | 04.06. | Fark | Yüzde | |
---|---|---|---|---|---|
KIRMIZI TAKIM | |||||
_ASTRAL_ KAPTAN | 79.40 | 78.50 | 0.90 | 1.13 | |
@Kinoalihatun | 86.25 | 87.05 | -0.80 | ||
@Hallederiz | 87.70 | 87.50 | 0.20 | ||
@Papatyamelo | 70.30 | 70.25 | 0.05 | ||
@Makaron23 | 66.40 | 67.40 | -1.00 | ||
@tomrs | 63.10 | 63.10 | 0 | ||
60kiloyum | 88.20 | 88.10 | 0.10 | ||
@trueliving_ | 70.90 | 71.05 | -0.15 | ||
@FitVenus | 62.80 | ||||
Mthn83 | 71.90 | 74.00 | -2.10 | ||
@p u d r a | 121.40 | 121.60 | -0.20 | ||
@Keira- | 60.10 | ||||
@Lonely single girl | 69.70 | ||||
@badem000 | 71.40 | ||||
@Asenr snmz | 70.10 | 70.00 | 0.10 | ||
Ortalama | |||||
MAVİ TAKIM | |||||
A Asya89 KAPTAN | 86.0 | 85.60 | 0.40 | 0.47 | |
@Azmet5255 | 65.85 | 67.10 | -1.25 | ||
@HuzuRRR | 70.50 | ||||
@freejourney | 55.30 | 55.70 | -0.40 | ||
@Akrrep | 70.80 | 71.10 | -0.30 | ||
@zensim | 69.70 | 70.00 | -0.30 | ||
@Lavinia_98 | 64.70 | 64.70 | 0 | ||
@Papatyamaviss | 58.80 | 59.55 | -0.75 | ||
@s i d e l y a | 71.25 | 71.35 | 0.10 | ||
Nergis 35 | 69.00 | 68.50 | 0.50 | ||
Jasminium84 | 63.10 | ||||
@medine66 | 81.60 | 80.60 | 1.00 | ||
@sara_28 | 98.40 | 97.00 | 1.40 | ||
Elhan | 64.25 | 64.80 | 0.55 | ||
HAZIRLIK | |||||
patimsilizm | 58.40 | 57.90 | 0.50 | ||
LenaG | 97.85 | 97.50 | 0.35 | ||
@gezegenfeza | 76.50 | ||||
@sibel_84 | 69.85 | 70.05 | -0.20 | ||
@Minicikfzt | 65.70 | ||||
unutmabenicicegi | Bşl. | 81.85 |
Çok sağol canım,sanada çok geçmişler olsun.Geçmiş olsun canım bende yarın mamografi için gidicem
Ayy bende en korktuğum 1 diş koltuğu
2 jinekolog koltuğu benimde gitmem gerekiyor daa
Şimdi eve girdim resmen beynim yandi