55 nasıl hayal geliyor şey diyim en son ve sadece evlenırken o kilodaydım
hayatımda hıc o kadar zayıf olmadım başka
hatta sana bişey diyimmi hep etıne butuna dolgundum ortaokul lise ünv başları zorbalandım da
sonra eşimle tanıştım nasıl oldu bilmiyorum ama beni gazlayan bi şekilde oydu hayatımda ilk kez full istikrarlı ve 15 kilomu o zaman verdim yeme biçimim değişti hep dengeli gitti hatta 58-59 kılolarda sabitlendim oğlum olduğunda 17 kilo aldım ve sonrasında fazlasını da verdim inanmazsın ama hiç çabasız ıkı uc kilo belki sadece çabadır hayatımda ilkkez yiyerek kilo verdim oğlum 3 yaşındayken masa başı işe başladım ve 15-16 ay gibi bi sürede 13 kilo aldım üstüne hamile kaldım 8 kilo daha aldım kızımda sandim ki emzirirken veririm oğlumda olduğu gibi ama bi baktım alıyorum verme falan yok vee yine eşimin öyle konuşma arası bir cümlesi bende birden şimşek gibi çaktı beynimde ertesi gün bitti benim için , yine güzel ve hatrı sayılır bi yol kat ettim bunu biraz sporla desteklemek cok istiyorum yapmak cok ıstıyorum ama tüm enerjim eve cocuklara işlere derken bes dk boşlukta dinlenmek istiyorum , biraz sporda ekleyebilsem belki bir iki kilo daha gider ve süper olur bakalım bayrama kadar biraz çabalayalım
Dediğin gibi devamlı diyet az ye cok ye yada ıpın ucu kaçması vs vs
Kadınlar zaten neyi kolay başarıyor ki diyorum bazen ne bileyim