- 18 Mart 2018
- 30.060
- 118.693
- 34
Canım kedi yavrusu çektiDünyaya gözlerini kapatmış, ciyak ciyak bağıran iki Minnoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kedi yavrusu çektiDünyaya gözlerini kapatmış, ciyak ciyak bağıran iki Minnoş
Ben o kartonu yatağın içine almıştım rehabilitasyondan çıktığım gün.Şimdilik kartonun içinde oldukları için eşim bir şey demiyor. Evde dolasmalarina asla izin vermez . Öyle de kıl birisi
Hem de nasıl terapi her dakika başlarindayim ne düşünmeye ne sıkılmaya vaktim var
Valla çok canım yanıyor, ruhum sıkılıyor, ben niye böyle oldum kiGel gel gel güzelim
Gel hiç acımayacak
Çörekotundan az büyük siyah nokta gibi bişeyler heraldeEvet bitanem popolarini peceteyle ovuyorum çiş geliyor ama kaka yok...bunların kakası nasıl oluyor onu da bilmiyorum...sarı bir su şeklinde mi acaba...
iPhone uygulamasıÇıkılan kat nedir acaba bu hangi uygulama
Yaaaa ne güzeller minicikEki Görüntüle 3435552
Bir avuç mutluluk Nasibimmiş
Bu hafta giriyorsun kuzum .Gunaydin
Takimlara girebilirmiyim
Yoksa disiplin saglayamiyorum
Ve motive olamjyorum
Gecen hafta 81.5
BU hafta 81.6
Fark +100Eki Görüntüle 3435703
Ay çok sevindim anneleri kabul etmiş tekrar bazen ayrılınca kabul etmiyorlar.Eki Görüntüle 3435770
Geceyi uykusuz geçirince sabah saatlerinde anneyi aramaya koyuldum. Sonunda aileyi bir araya getirme çabaları sonuç verdi. Veee mutlu son arkadaşlar Bu da annemizin teşekkürü
Eki Görüntüle 3435774
Biz kanlı canlı severiz
Yavrum nasıl korkmuş neler yaşamış ki beni yaklastirmiyor yanına. Hepsini çantaya koyup güvenli bir yere koyacaktim. Bahçe sulaniyormus görevli oraya koyma dedi ama anne hiçbir şekilde izin vermiyor
Annemizi bulmanın mutluluğunu tarif edemem kızlar. Onlari bırakıp eve geldim bir çocuk ve oraya yakın otelde çalışan arkadaşima emanet ettim kedicikleri. İçim rahat yürüyüşe indiğimde kontrol ederim.
Kusura bakmayın bugün tablomuz gecikecek birazdan bildirimleri toplayacağım. Mthn83 a yazdım sabah ama o da gezmeye gitmiş sanırım. Şimdi iş başına
kilomu bildireyim canlar
Geçen hafta cumartesi 63,4
Bugün 63,1
-300
Elhan
A Asya89 Eki Görüntüle 3435617
Günaydın kızlar aslında eksim vardı ama ödem var vücudumda
Gecen cumartesi 65.35
Bugün 65.7
Fark +350
Bu hafta takımlarda olmak istemiyorum hazırlıkta olursam iyi olur benim için
@Cordelia Elhan @Kinoalihatun
Geçen hafta 70.9
Bu hafta 71.9
Fark +1 kg
Yine 60 kara inemedim sanırım 70 den zor inicem buna şükür
Bir önceki:70.90
Şimdiki 70.30
Aradaki Fark :-600
@Kinoalihatun Elhan
Eki Görüntüle 3435666
Günaydınnnn
Başlangıç 55.8
Salı 55.8
Bugün 55.3
Fark -500 gr
@Cordelia Elhan @Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3435669
Kilo bildirimini de yapayım. Bluetooth ile cihaz eşleşemedi bir türlü. Foto çektim bu hafta.
Geçen hafta kaç idim bilmiyorum. Salı günü artı çıkmıştım. Ama programda 71.75 gösteriyor.
Onu baz alirsam
Cumartesi:71.75
Bugün. :69.85
Fark :-1900 gram
Elhan @Cordelia @Kinoalihatun
Günaydın
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 81.8
Bugün: 79.4
Fark: 2.4
Yüzde: 2.93
@Kinoalihatun Elhan
Eki Görüntüle 3435678
Günaydın kızlar. Öğleden sonra çocuğun etkinliği var, o nedenle çılgın bir temizlik işine daldım. Belli ki akşama kadar eve gelemeyeceğim… Kilomu paylaşayım:
Eki Görüntüle 3435680
P.tesi (katılış) : 89,9
C.tesi : 87,7
Fark : 2,2
Yüzde :2,44 Elhan @Kinoalihatun
Canım gideceğin haftaya kadar devam edelim. Sonra nasıl istersen öyle yaparız.Günaydın kızlarrr
Elhan canımmm bugün takımlara gitmek istiyorum aslında ama 17 haziranda Allah izin verirsen Almanya’ya gideceğiz, şimdi bildirim yapmam üzereyken aklıma geldi .
2 hafta orada olacağım aslında çaktırmadan tartımı çantama atarsam sıkıntı yok ama bi aksilik olur tartıyı götüremem ya da orada buraya giremezsem nasıl olur?
Şimdi gireyim duruma göre 2 hafta sonra tekrar izin alayım mı? Sıkıntı olur mu ki?
Yoksa 1 ay daha uzakta kalıp, 1 temmuzda mı geleyim yanınıza, ne dersin?
Eki Görüntüle 3435700
Günaydınn
Çok aceleden çıktım evden uyuyakalmışım sabah
Foto çektim ancak adımı yazamadım .Ama altta telefonun otomatik attığı tarih var annemin telefonundan çektim hatta benimki kapanmiş
Bir hafta ara vermiştim 2 kg artı geldim bugün abur cubursuz 4.gunum
Kendimi biraz süzülmüş hissediyorum ama asıl etkiyi bu hafta göreceğime inanıyorum
Yeni haftaya bir takıma alabilirsiniz beni
Elhan
Gunaydin
Takimlara girebilirmiyim
Yoksa disiplin saglayamiyorum
Ve motive olamjyorum
Gecen hafta 81.5
BU hafta 81.6
Fark +100Eki Görüntüle 3435703
Eki Görüntüle 3435724
Geçen hafta 75.500
Bugün 76.500
Fark +1 kg
Elhan Mthn83 @Kinoalihatun
Çok özür dilerim kaptanlarım
Çok sebep sayabilirim, hiç sebep yok da diyebilirim, kendimden soğudum resmen
Bir müddet takımlarda olmak istemiyorum
Takımlarındaki şevkini kırmamak adına, buralardayım yine gitmeyeceğim, sadece yarışlarda olmayayım
Mthn83 @Kinoalihatun
Elhan ım doğru söylemişsin Salı günü 100 eksi çıkmıştım moralim aşırı bozuldu. Sen demiştin cumartesi ye saklıyor aynı şekilde devam et diye sonuç canım kusura bakma kafam çok dağınık niçkimi yazmayı unutmuşum.
Cumartesi 88.60
Salı 88.50
Bu gün 86.00
Eki Görüntüle 3435743
Elhan @ASYA
Başlangıç 71.50
Bugün 71.25
Hiç memnun değilim sonuçtan. Ödemlerin hızlı gideceğini ummuştum. Öyle olmadı. Her sabah 10bin adım atıyorum. Birkaç kacamagim olsa da beslenmemi de kontrol altına aldım. Anlamadığım bir şişkinlik var. Regl haftası ama sonlara da yaklaştı. Bugün tartı üzdü
Geçen ctsı 69.9
Bu hafta 70
Fark +100 gr
(Adet oldum bır kilo eksıdeydım 2 günde artıya gectım)
Elhan
Tıbbi atıklar toplandı şimdi tabloya geçirebilirimÖnceki 65.750
Bugün 64.70
-1050
Diyet kafasından çıkmış durumdayım ne yapcm bilmiyorum bari bayrama kadar 60 ı görsem diyorum oda olmuyor yüzdüm yüzdüm sona geldim saçmaladım evde değilim farklı bir tartı ile sonuç bu
Elhan
Yarım saat kabul etmedi kuzum. sabırla bekledim. Çok dua ettim . Birini ağzına aldı götürdü acaba annesi değil mi diye de korktum çok sinirliydi çünkü. Diğerini de götürüp yanına koydum ama nasıl saldırıyor anlatamam. Memeleri şiş olduğu için anne olma ihtimali fazlaydi. Çok şükür emzirdi , yaladı.Ay çok sevindim anneleri kabul etmiş tekrar bazen ayrılınca kabul etmiyorlar.
İyi huylu doğuştan olan bir kist yazıyor canımİnşallah o da iyi bir kisttir canım beynimizde doğuştan böyle şeyler olabiliyor demek ki
Teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun Saracim. Sonucun iyi çıkmasına sevindim. Şükür
Çok sağol canım bugün tartı beni şok etti ama glutene yüklediğim vede su Çok içmediğim için ödem oldu sanırımÇok şükür canım, iyi geldiğine sevindim.
Kiloyu halledersin, sen iyi ol yeter ki
Teşekkür ederim canımAllah şifa versin canım umarım şimdi daha iyidir
Canım benim geçmiş olsun temiz çıkmasına sevindim
Günaydın kankişim Günaydın kızlar bende artık katılmak istiyorum falakaya mu yatırırsın hazırlığa mi atarsın Elhan Yaglar benim kemik senin misali