Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri benim galibaLig siralamasinda üzerimde üç kisi var bu hafta onlar için planlarım var da
Günaydın kırmızı kaptanımGünaydın kızlar
Günaydın güzel haftalarGünaydınlarrr kızlaarrr. Hala gözlerimden akan uykusuzluk yaşlarını silerken herkese sendromsuz bir pazartesi ve güzel bir hafta diliyorum
Günaydın afiyet olsun
Günaydın canım iyi haftalarGünaydın
Haftasonu düğünümüz vardı siddetli yagmurda eşlik edince baya kosturmacali geçti
Beslenmem hep duzenliydi ama egzersize ara vermis oldum 2 gün
Tabi ki bu mesajı eliptik yaoarken yazıyorum
Mutlu sağlıklı bol eksilmeli bir haftamiz olsun
Günaydın canım kimler kimlerGünaydın canlar rakiplerimi seçtim
GunaydinnnGünaydınlaaarrrr
Mutlu,sağlıklı bir hafta diliyorum kızlar
GünaydınGünaydınlar arkadaşlar
GünaydınlarGünaydın
Bu hafta misafirliğe giderken veya onları çağırırken üç defa düşün demedi demeBiri benim galiba
GünaydınGünaydınlar arkadaşlar
Günaydın eküricim Selam ve sevgilerimi sunar hayalimdeki o güzel yanaklarından öperim. Guzelliklerle dolu bir hafta seninle olsun bitanecimGünaydınlar
Önümüzdeki haftaya sakladım seni icabina bakacağım tatlım aklımdasın
Günaydın çıtır eküricim,benden de en güzel dileklerim sana gelsin öptüm seni en kocamanından.Günaydın eküricim Selam ve sevgilerimi sunar hayalimdeki o güzel yanaklarından öperim. Guzelliklerle dolu bir hafta seninle olsun bitanecim
ohhh ne güzel şarj oldum yürü be Meryem kim tutar seniGünaydın çıtır eküricim,benden de en güzel dileklerim sana gelsin öptüm seni en kocamanından.
Süper o zaman güzel ekürim benim.ohhh ne güzel şarj oldum yürü be Meryem kim tutar seni