- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman be gülüm caminin minaresini çalan kılıfını hazırlar yaa buluruz ona da bir cevap , bahane"Zaten diyette degil mi herkes? Neden yiyip icmisler acep" diye bir cevap verilebilir.
isterseniz menü de yazıveririm canım, sizi mi kırıcam :)allah korusun ya o scooter lari cok hizli suruyorlar ve gercekten korunmasiz
canim benim allah hepimize guc kuvvet versin cok haklısın ..kuzumm cocuklar nasil bugun
heee hic deme ne guzel spor yapiyordum 3 gundur gece 12 de hasta oldum gercekten devam etmek istiyorum hastayken spor yapmak bana eziyet oluyor
anladim abla kolay gelsin
bu mesaj beni sasirtti abla menu yazmadan goremiyoruz ne yedigini neyse saygi duyuyorum
iki kez alinti olmus
tesekkur ederim abla
valla bugun oazartesi gelsinnler artik
hosgeldin yar kuşum aydının sarkisi geldi aklima alintı cok yoksa sarkiyi ekler affetmezdim
kizzzz senn olaysinn
afiyet olsun canım
afiyet olsun canimm
evetttt insaaallah
aaa mukemmel olmus bunu alinti icine yazmamayim fikir icin
ya aslinda yemem sutlu karisim arkasindan ama migdem bulandi yedim .. maydonozlu su iyi gelmedi
tesekkür ederimmm
keyfimiz yerine geldi biz boyle butün cok guzeliz
gülüm ben de 2 haftadır buradayım kızların bazılarını önceden tanıyorum , bazısıyla yeni yeni tanışıyoruz zaten o yüzden eskisi yenisi ayrımı yok gülümTamam abla seni mi kırıcamdağdaki gelmiş bagdakini kovuyor hesabı gibi anlaşılmasın
Günaydın canimGünaydın kızlar güzel bi hafta olsun
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Eksin cok guzel tebrik ederim canim20 Eylül Pazartesi kilo bildirimi
60.4 kg.
Cuma 60.95 kg
Fark 550 gram eksi.
Reglinin ikinci günü hala şişim.
Zipzip- E Elif_Eylul askrhpozitif maviş kaptanım.
Günaydın ablacim
3-4 kere kaldırabildim zaten,bir kaç sene önce yarım kg larla çalışıyordum sonra 1 kg ya çıkarmıştım , birden 3 kg çok fazla kesinlikle:)3 kilo baslangic icin cok ağır yarim lt lik ya da 1 lt lik su siseleri ile calismaya başlayabilirsin
Teşekkür ederim canımGünaydın canım
Günaydın hoşgeldin
Benim ki tam sokulmemis durumda
Günaydın canım Allah zihin açıklığı versin
Günaydın kaptanım
Günaydın ablacım ne güzel bir bildirim bu
Günaydın canım
Günaydın canım
Kilitli kasa daha iyi
Günaydın baharım
Günaydın canım Birazcık olabilir
İnşallah gelirler canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım merakla bekliyorum bildirimleri
ayy cidden yaa guruldayan mideyle yatıp eksi yerine artı görmek+650 ac yatip arti gormek cok moralimi bozdu bugun diyetisyen listesine basladim bakalim harfi harfine yapacagim nerde yanlisim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Benim icin etikete gerek yok abla gecmisi okuyorumTeşekkür ederim canım
Bildirime takım kaptanlarini etiketledim ama başka kimleri etiketlemem lazım bilmiyorum. Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia i da etiket yapiyor muyum?
Guzel eksi tebrik ederim canimcuma 76.8
bugun76.4
fark- 400 gr
regl1.gün yinede cok sevincliyim Eki Görüntüle 2919151
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
askrhpozitif
Sabit olmanda guzel cumaya eksiler geleceksabah 7 buçukta hızlıca tartılıp , kahvaltı hazırladım eşimle kardeşine , kaynıma yollukta hazırlayıp yolladım az önce birini memelekete diğerini işe ve hemen damladım geldim :)
tartı da değişiklik yok maalesef sabit yine 81.0
askrhpozitif Zipzip-
Aa neden oyle oluyor ki acaba diyetisyen listesi daha iyi gelecektir+650 ac yatip arti gormek cok moralimi bozdu bugun diyetisyen listesine basladim bakalim harfi harfine yapacagim nerde yanlisim
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederim
Günaydın canimGunaydin kizlar
inşallah cumartesi akşam hariç dengeli beslendim eksi olsa güzel olurdu ama neyse cumaya olur :)Guzel eksi tebrik ederim canim
Benim icin etikete gerek yok abla gecmisi okuyorum
Mirapham ile askrhpozitif i etiketlesen yeterli olur
Guzel eksi tebrik ederim canim
Sabit olmanda guzel cumaya eksiler gelecek
Aa neden oyle oluyor ki acaba diyetisyen listesi daha iyi gelecektir
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederim