- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.808
İyiyim Elif Sen nasılsınNasılsınız kızlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim Elif Sen nasılsınNasılsınız kızlar ?
Oo baya düşük senin de geçmiş olsunValla canım aralıkta genel kan tahlillerimi yaptırdım. Yanlış hatırlamıyorsam 10 galiba
Sağol canım. Sanada geçmiş olsun.Oo baya düşük senin de geçmiş olsun
Şükür canım iş güç işteİyiyiz canım sen nasılsın ?
İyiyim bende Meryem ablaİyiyim Elif Sen nasılsın
Doktor yazmadı korkttum aynen ben de bir dr görüneyim.Siz yine de geç olmadan bir doktora gozukun isterseniz eğer bunları doktor yazmadiysa
Afiyet olsun karşık kızartma mı ? Çok severim ama fırında veya airfriyer da 1 yk yağla yapılınca da güzel oluyor 7-8 yk yiyorum rahatça yanında yoğurtla
afiyet olsun akşam acıkırsan birkaç kaşık tarçınlı yoğurt yersin canım. yarın bence tatlı ihtiyacın için 1 hurma veya kuru kayısı falan tüketebilirsin. hurma arası şekersiz fıstık ezmesi süper oluyor. müthiş tatmin ediyor aklında olsun. yeşil çay içine kabuk tarçınlı çay çok iyi oluyor bir de.Elhan 60kiloyum 22 Mart menü
Öncelikle bugün baya kötü beslendim bahane değil tabiki ama 7 ay sonra regli olduğum için aşırı tatlı krizim vardı oğlumda hiç durmadı sağolsun yemek bile yapamadım neyse utanmadan yazıyorum menümü şimdi
Kahvaltı 1 krep tb unundan içine 1 tk çikokrem yarım muz 2 çilek
Ara latte 1 paket eri karam
Akşam 1 porsiyon makarna 3,4 yk yoğurt
Su 2 litre
Yarım saat leslie yapayım dedim bari
Ben bugün çok kötü beslendim yazmaya utanıyorum 60kiloyum
çok düşük çıkmış seninki deKaç canım değerin benim ki 8 çıktı
maalesef öyle içiyorum bakalım d vitçok düşük çıkmış seninki de
benim ekimden sonra D vitaminim düşmeye başlar. o nedenle kasımdan itibaren 1000 İU luk damla kullanırım. hemen hemen hergün. 8-10 damla falan içiyorum. hazirana kadar içerim. ancak toparlıyor. hatta şimdi şişenin sonu geliyor. bitince bırakıcam kasıma kadar.maalesef içiyorum bakalım d vit
Günlük Adım Sayısı:11039 | Günlük 2.5 Litre Su |
ben de 1000 iu luk aldım bitsin bir tahlil daha yaptıracağım ama bıktım bu tahlillerden 2-3 ayda 1 öffbenim ekimden sonra D vitaminim düşmeye başlar. o nedenle kasımdan itibaren 1000 İU luk damla kullanırım. hemen hemen hergün. 8-10 damla falan içiyorum. hazirana kadar içerim. ancak toparlıyor. hatta şimdi şişenin sonu geliyor. bitince bırakıcam kasıma kadar.