- 7 Mayıs 2021
- 393
- 675
Hiçbir şey yemedim desem saat 10dan beri erik suyu yapmıştım onu içtim azar azar. Kendiliğinden şekerliydiVe daha çok yaz ne yedin de açıktın bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçbir şey yemedim desem saat 10dan beri erik suyu yapmıştım onu içtim azar azar. Kendiliğinden şekerliydiVe daha çok yaz ne yedin de açıktın bakayım
Papatyamavis alınmadı canım
Canım Elhan kaptanım bı liste daha paylaşıyordu o yok muHazırlıkta olunca bilemedim bende
Yanlız değilsin canım eşler ve çocuklar.
Çok takipte kalamadım akşam sanırım
Hazirlamayacagim dedi canımCanım Elhan kaptanım bı liste daha paylaşıyordu o yok mu
Can sıkıntısından bakamadım pek buraya
Sanırım o hazırlıkta
Ha onlar yazılmıyor mu?Sanırım o hazırlıkta
Anlamadim olusturuldu mu ?
Hazırlıkta kalayım balım korusam yeter bu hafta bana sankı yıne gunluk bıldırımlerımı yapacağım
Onlar daha yeni geldi canım hazırlık grubunda deneme asamasiHa onlar yazılmıyor mu?
Bağırsakların için mi nedenHiçbir şey yemedim desem saat 10dan beri erik suyu yapmıştım onu içtim azar azar. Kendiliğinden şekerliydi
Ha ay ben geçen hafta hazırlık idi gibi düşündüm.Onlar daha yeni geldi canım hazırlık grubunda deneme asamasi
Köyden topladım. Hem bağırsaklara hem kiloya. Şekerliydi diye vicdan da yaptım bir şey yemedim. Mantıklı mı bilmiyorum ama bugün de böyle olsunBağırsakların için mi neden