- 18 Mart 2018
- 29.925
- 117.782
- 34
Amin de kim neyi gülerek kullansınGüle güle kullan canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin de kim neyi gülerek kullansınGüle güle kullan canım
Başınız sağolsun canımBen hala köydeyim burda tartı yok market yok internet yok salı günü dönüyoruz. Kilo almadım aksine verdiğini düşünüyorum çünkü birşey yemeye vakit bulamıyorum. Bu hafta hazırlıkta kalayım haftaya cumartesi başlarım abla
Çok geçmiş olsun canım, neyin vardı?Eki Görüntüle 3422737
Geçen hafta 70.3 tüm galiba.
Bugün 71.9
Maalesef bu hafta hastanede geçti hep. Dün sabah geldim eve. Çöp oldu bu hafta ama elimde değildi.
Elhan gezegenfeza
Yanlış yazmışım ya bdjdjdjNick derken kimin nice i
Hayırdır kuzum, iyi başlamıştınBen bu hafta takımlarda olmayacağım. Hiç iyi değilim malesef. Hoşçakalın.
Hastaneden çıktık oğlum çok şükür iyiCanım hoş geldin oğlun nasıl oldu? Bildirim yapmayı unutma
Tamam canım zamanı gelinde değiştirirsin. Bu arada sana hitap edebileceğim herhangi bir isim söylersen cok sevinirim. Dermansız dert vermesin AllahAy değiştiremiyorum süresi varmış =)
Sen bizim gözbebeğimizsin neler becerdiğini bir bilsen kendine çok teşekkür ederdin.
Bence lenanın makyaj cicileriAmin de kim neyi gülerek kullansın
Çok şükür canım, gözünüz aydın olsunHastaneden çıktık oğlum çok şükür iyi
Sayfaya, takıma faydam olmadı kaptanım, sensizlik beni fena dağıttıSen bizim gözbebeğimizsin neler becerdiğini bir bilsen kendine çok teşekkür ederdin.
Hee, olabilir, ben de ne kaçırdım diyorumBence lenanın makyaj cicileri
kusura bakma canım sanırım hazırlıkta olduğumdan etiket hazırlama konusunda biraz rahatlık var. listedeyken hazır ola geçiyorum daCanın sağ olsun tatlım. Hazırlıktasın yarın da olur. Unuttuğunu anladım ama zaman geçmiş.
canım neyin var?Ben bu hafta takımlarda olmayacağım. Hiç iyi değilim malesef. Hoşçakalın.
Tebrikler 6 lara doğru gidiyoruz demmekiEki Görüntüle 3422772
1 saattir telefonla konuşuyorum
Kusura bakmayın geciktim, hala bağlantıdayız, kapatamıyorum
Geçen hafta 73.200
Bugün. 72.300
Fark -900
Elhan Cordelia Mthn83 @uranus35
Aslında biraz da bakım üzerine konuşsak motive oluruz. Kuru fırçalama mesela çok iyi geliyor çık bıraktım, kimler benle başlamak ister bu hafta?
evet at kılı fırça.. gercekten çok faydalı... ben öncesinde elimle yukarı doğru masaj yapıyorum bacaklarımı sallayıp kan dolaşımını aktifleştiriyorum sonra kuru fırçalama
ben de at kılı fırçayı çok duydum ama hiç almadım. olmazsa ben de bakayım.Bende almıştım at kılı fırça ama hiç kullanmadım
Aynen canım iyi gelir hepimizeben de at kılı fırçayı çok duydum ama hiç almadım. olmazsa ben de bakayım.
ayrıca burada bence de hem yüz hem vücut bakımı ile ilgili bilgileri paylaşalım. güzel motivasyon olur.