Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım günaydın bilgisayarım bozuldu ekranı gelmiyor düğmeleri çalışmıyor eşim su dökmüş sanırım ondan müsait misin listeler için Elhan uranus35 gezegenfezaGünaydın kızlar
Geliyor gelmekte olan diye başladım sabaha ama daha gelen giden yok
Tartım 71.5
gezegenfeza Cordelia
Feza ablam kusura bakma beni al diye yakana yapıştım ama hiç bir iyilik cezasız kalmazmiş seviyorum seni kusura bakma
Sana oyun oynayan vücut bize neler yapmaz
Cezama razıyım canım, hedef cumartesi
1kg+ ne kadar?
Akşam olurum canım ancak şuan hastalara gidiyorumCanım günaydın bilgisayarım bozuldu ekranı gelmiyor düğmeleri çalışmıyor eşim su dökmüş sanırım ondan müsait misin listeler için Elhan uranus35 gezegenfeza
Adet gecikti gelmiyor diye progesteron ignesi yapti doktor Şubat sonu.. o bana baya bi meme falan olarak geri döndü onun dengesizligi bunlar 2-3 ay sürüyormuş... Mayisla birlikte rahatlicam insallah ondan takima girmiyorum ya aniden yükselip düşüş yasayabiliyorum hormonal dengesizliktenSana oyun oynayan vücut bize neler yapmaz
1kg
Aa neden iğne kuzumAdet gecikti gelmiyor diye progesteron ignesi yapti doktor Şubat sonu.. o bana baya bi meme falan olarak geri döndü onun dengesizligi bunlar 2-3 ay sürüyormuş... Mayisla birlikte rahatlicam insallah ondan takima girmiyorum ya aniden yükselip düşüş yasayabiliyorum hormonal dengesizlikten
45-50 gün olmustu gelsin diye igne yapalim dedi bende olur dedim ama etkilerini bilmiyordum sonradan arastirdim progesteron hormonu ignesiymis 2-3 ay regl olacakmis gibi ödemli geciyormusAa neden iğne kuzum
Memeler kalıcı mıAdet gecikti gelmiyor diye progesteron ignesi yapti doktor Şubat sonu.. o bana baya bi meme falan olarak geri döndü onun dengesizligi bunlar 2-3 ay sürüyormuş... Mayisla birlikte rahatlicam insallah ondan takima girmiyorum ya aniden yükselip düşüş yasayabiliyorum hormonal dengesizlikten
Keşkeeeeee o kadar sevdim ki... Göğüs mezura ölçüm 83 ten 90 a çıktıMemeler kalıcı mı
Hoşgeldin canımGünaydın hoşbuldum
İyiyim teşekkür ederim. Oğlanla ilgili gitmiştik. Oğlumda çoklu besin alerjisi var 2 kez anafilaksi geçirdi maalesef. Şuan 1 yaşında inşallah zamanla geçecekGeçmiş olsun canım iyi misin
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canımİyiyim teşekkür ederim. Oğlanla ilgili gitmiştik. Oğlumda çoklu besin alerjisi var 2 kez anafilaksi geçirdi maalesef. Şuan 1 yaşında inşallah zamanla geçecek