Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sabah miden kazındı mi fezom? Kahvaltıyı kaçta yaptın :KK68:
Sabah 8 de kalktım, 11:30 da kahvaltı yaptım, tost yapıp yedim, başka bişey hazırlayacak gücüm ve vaktim olmadı
Bugün temizlik günüydü
Sonrası dışarda eşimle Bikaç dükkan gezdik, dinlenmek için uzandım, ara ara uyuklamışım, bacağım uyuşmuş, kolum ağrımış, daha yukardan getirdiğim eşyaları yerleştirmem lazım, çok yorgunum, Tokat ta deprem olmuş, Sivas’ta hissedilmiş, bizimkiler tetikte, canım sıkkın😔
İçim kıyılmasına fırsat kalmadı bugün, yine yedim 😔

Son düzenleme:
Mthn83 Mthn83 resmen nisan hedefim suratıma tokat gibi çarptı benim 😂 cumartesi gelsin lütfen 😂 nede güzel hedef koymuşum be 😂
@trueliving_ cumartesı günü yenı round başlıyor

Ben o kadar havalarda uçuyorum ki benı uzun zamandır görmeyen herkesten aldığım tepkiler muazzam hissettirdi en son oğlumun okula gittim bir etkinlik için öğretmeni çok zatıflamışsınız Ayşenur hanım dedi evet hocam dedım 12 civarı gitti dedim hangi diyetisyene gidiyorsunuz dedi dedim gitmiyorum 🙈 bende her ay dıyetısyene para bayılıyorum dedı en son ki etkınlıkte (lahmacun yapmıştık) kendısınden dıyetısyen tavsıyesı ıstemıstım ıkıncı cocugu olduktan sonra kilo verme surecınde gırmıstı hocamızda, neyse dedım bı 3-4 kilo daha kaldı hedefime ay yok zayıflamayın vallahı iyi böyle dedi
Dün akşamda eski işyeri arkadaşlarımla görüştüm beni şöyle bi ortaya alıp döndürdüler onlarda yok ya verme daha fln dedi
Bu laflar beni bi çıtır etkiledi, o yüzden hedeflerım biraz uctu aklımdan yedıklerımle birlikte
Neyse cok uzattım o yuzden sevgılı mthn mesajını görünce Tokat etkısı yarattı bende hedefler hedeftir biz istiyorsak o hedef buraya gelecek 😍
Süpersin tatlım 🧿

Bugun diyetisyen kontrol gunumdu cok yememe ragmen 1200 yagdan vermisim ama tartida 900 gr fazlayim oda ödemmis tamam simdiye kadar yedin artik yemiyorsun dedi alisverisimi yaptim basladim birazdan yuruyuse cikacagim 🤗🤗
Süpersin
Bugün dikkat etmeye çalıştım ama çok başarılı olamadım. Bugün eksikler için biraz alışveriş yaptım ama daha yürüyeceğim yola karar veremedim. Bakalım inşallah ♥️
Yorumları okudukça kendimi 23 Nisan gösterilerine hazırlanan çocuklar gibi hissediyorum herkeste bi alışveriş bi telaş 🥰
Kizlar fatsecret.i kullanan var mi?
Ben indirdim ama tartım yok göz kararı tahmin le bi kaç kez girdim biraktim arkadaşım o uygulama ile 17 kilo verdi
Sabah 8 de kalktım, 11:30 da kahvaltı yaptım, tost yapıp yedim, başka bişey hazırlayacak gücüm ve vaktim olmadı
Bugün temizlik günüydü
Sonrası dışarda eşimle Bikaç dükkan gezdik, dinlenmek için uzandım, ara ara uyuklamışım, bacağım uyuşmuş, kolum ağrımış, daha yukardan getirdiğim eşyaları yerleştirmem lazım, çok yorgunum, Tokat ta deprem olmuş, Sivas’ta hissedilmiş, bizimkiler tetikte, canım sıkkın😔
Sağlık olsun canım benim yorgun düşmüş sün zaten yemeden nasil duracaksın Allah afet den korusun memleket yine sallanıyor Allaha emanet

Menüm
Sabah
Limonlu su
Filtre kahve
kahvaltı 10 da
1 haşlanmış yumurta
Lor peyniri 4 zeytin
Domates Salatalık yesillik
Öğle
2 çilek yarım kivi
Akşam 7 de
Yarım kase tavuklu çorba
4 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık pilav
3.5 litre su
Spor 18.bin adım
Elhan Elhan Cordelia Cordelia
sporthealth-3-20240418-200817.jpg

Çok kullandım daha once kuzum suan kullanmıyorum ama en guzelı o bence
Evetbaya guzel
Süpersin

Yorumları okudukça kendimi 23 Nisan gösterilerine hazırlanan çocuklar gibi hissediyorum herkeste bi alışveriş bi telaş 🥰

Ben indirdim ama tartım yok göz kararı tahmin le bi kaç kez girdim biraktim arkadaşım o uygulama ile 17 kilo verdi

Sağlık olsun canım benim yorgun düşmüş sün zaten yemeden nasil duracaksın Allah afet den korusun memleket yine sallanıyor Allaha emanet
Ben de simdi indirdim ortalama seyler girdim baya goruyorsun ne yedigini falan guzel bence kullanilabilir

Evetbaya guzel

Ben de simdi indirdim ortalama seyler girdim baya goruyorsun ne yedigini falan guzel bence kullanilabilir
Evett bende beğendim en azından aldığın protein karbonhidrat goruyorsun ben yemeden önce yazıyordum bakıyorum karbonhidrat çoğalıyor tabaktan çıkarttığım oluyordu faydalı 👍

Evetbaya guzel

Sen diyince girip baktım 900 küsür gün önce bu kılolardaymısım 55 hedef koyup 75 olmuşum sonra 😂

Eklentiler

• 30125432-B393-450E-BE31-62E94D6C4878.png
    30125432-B393-450E-BE31-62E94D6C4878.png
    89,8 KB · Görüntüleme: 21
Kizlar fatsecret.i kullanan var mi?
Ben kullandım canım kal hesaplaması yapıyorsan güzel 😍
Mthn83 Mthn83 resmen nisan hedefim suratıma tokat gibi çarptı benim 😂 cumartesi gelsin lütfen 😂 nede güzel hedef koymuşum be 😂
@trueliving_ cumartesı günü yenı round başlıyor

Ben o kadar havalarda uçuyorum ki benı uzun zamandır görmeyen herkesten aldığım tepkiler muazzam hissettirdi en son oğlumun okula gittim bir etkinlik için öğretmeni çok zatıflamışsınız Ayşenur hanım dedi evet hocam dedım 12 civarı gitti dedim hangi diyetisyene gidiyorsunuz dedi dedim gitmiyorum 🙈 bende her ay dıyetısyene para bayılıyorum dedı en son ki etkınlıkte (lahmacun yapmıştık) kendısınden dıyetısyen tavsıyesı ıstemıstım ıkıncı cocugu olduktan sonra kilo verme surecınde gırmıstı hocamızda, neyse dedım bı 3-4 kilo daha kaldı hedefime ay yok zayıflamayın vallahı iyi böyle dedi
Dün akşamda eski işyeri arkadaşlarımla görüştüm beni şöyle bi ortaya alıp döndürdüler onlarda yok ya verme daha fln dedi
Bu laflar beni bi çıtır etkiledi, o yüzden hedeflerım biraz uctu aklımdan yedıklerımle birlikte
Neyse cok uzattım o yuzden sevgılı mthn mesajını görünce Tokat etkısı yarattı bende hedefler hedeftir biz istiyorsak o hedef buraya gelecek 😍
Ayy hedef tablosu görevini yapmış çok mutlu oldum ♥️
Gelecek o kadar 😍
Bugün temizlik günüydü
Hepimiz Allah'a emanet canım. Dünyada kalıcı kalan yok. Orada da büyük deprem bekleniyor. Adana'dan bile hissedilmis Sivas'ın hissetmesi normal

Geceyi pek iyi bitiremedim. Yazılanları okuyunca insanların bana hastalandım mi yorumu yapması aklıma geldi 🙁
Bugün pilateste kendime baktım. Her yerim lımbır lımbır ama gözünü bana dikip bakan kimse yok. Kendimi dev aynasinda görüyormuşum meğer. Salondaki ortak aynaya baktım ve 5 bayandık biri çok zayıftı onun dışında hepimiz benzer yapilardaydık. Öyle iri bir kadın yoktu aynada. Ama iç dunyamda Dr novzaradan kadını gibiyim 🙄

Ben kullandım canım kal hesaplaması yapıyorsan güzel 😍

Ayy hedef tablosu görevini yapmış çok mutlu oldum ♥️
Gelecek o kadar 😍

Hepimiz Allah'a emanet canım. Dünyada kalıcı kalan yok. Orada da büyük deprem bekleniyor. Adana'dan bile hissedilmis Sivas'ın hissetmesi normal
Rabbim herkesi korusun 🤲🏼🤲🏼

X