- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.540
Bir buçuk. Ayda 3 kilo gitmiş cnm benim işim biraz yaşlıTebrik ederim canım darısı başıma(en kısa zamanda)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir buçuk. Ayda 3 kilo gitmiş cnm benim işim biraz yaşlıTebrik ederim canım darısı başıma(en kısa zamanda)
Çok sevindimcumartesi 89.8
bugün 88.2
fark -1.6
Yok deyilimoruçlu musun canım?
Biraz da yanlış şeyler yiyorum canım, bu ara ödem de atamıyorum, ne içsem içerde kalıyor, şimdi maydanoz sapı kaynatacağım, önce okumam lazım, zararı olur mu, inşaAllah iyi gelirYaaa ablaa üzülme ödemdir aniden artan kilo
Oh harikasınCumartesi 67.300
Bugün 66.800
-500 vallahi direnç kırılmış su gibi gidiyor 66 yı gördük bayrama
arke
Bugün her güne bir şarkı günümüz çılgın sincaplara özelll
Kediler geri mi kalsın
Çok istiyorsan olabilirsin, sevimli şey seniKısa olan, yeşil giyinen sincap ben olabilir miyim
Azıcık uzanayım demiştim oysa ki, sana da şifa olsun inşallah.Yarım saat kadar da ben uyumuşum, iyi geldi
Çok geçmiş olsun canım. Umarım ağrın geçmiştir. Karabasan ayrı fena olmuş.bu arada gece hasta uyandım kulaklarımda bi dolgunluk boğaz ağrısı,sol böbreğe arada giren bir sızı(böbrek mi kas ağrısımı bilemiyorum gerçi...) İzmir havası güzel ama ben üşüyorum.. Bir de gece uyanıp uyuduktan sonra karabasan oldum hala etkisindeyim pöfff çok zor yaaaa.. Neyse ki uyandığımda instaya girip haticemin fotosunu gördüm iyi ki doğdun dedim
YEMEEEEEEAy elhanım ben hiç iyi değilim meğer ben sizin için nefsimi tutuyormuşum arke sen buralarda olacaksın ara sıra bana yeme dıye bıldırım at 61.9 ibrem bayram sonu kaç çekecek acabasııı
Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun inşallah.kızlar çok üzüldüm. Adem Mete vefat etmiş
Durup durup ramazanın son günlerinde iftar daveti yaptım canım yaa, araya temizlik de girdi, ben pert oldumarke kız nereye gittin kayboldun
Canım katılmak mecburi değildi zaten, Elhan kaptanım kalanlar kendi aralarında devam edebilir deyince biz de kimler kalıyor diye baktık. İsteyenlerle küçük takımlar kurduk bakalım. Sana iyi tatiller diliyorum canım.İyi geceler
arke şehir dışındayız. 20 Nisan dendiği için tartı almadım yanıma. Menülere ve spora dikkat ediyorum. Dönüşte kilo bildirebileceğim
Adım: 9435 Cordelia
Eki Görüntüle 3413339
bana yeşil çay çok iyi geliyorBiraz da yanlış şeyler yiyorum canım, bu ara ödem de atamıyorum, ne içsem içerde kalıyor, şimdi maydanoz sapı kaynatacağım, önce okumam lazım, zararı olur mu, inşaAllah iyi gelir
Off bu haber beni mahvetti.. kuzum benim melek olmuştur. Allah ailesine sabır versincanım Adem Mete forumdan bir arkadaşın 15 aylık oğluydu. gerçi dün itibariyle 16-17 aylıktı. Şubat ayının ortasında soluk borusuna yiyecek kaçıyor ve yoğun bakımda makineye bağlı yaşıyordu. dua sayfası açılmıştı benim de öyle haberim oldu. doktorla ümit yok demiş ama hep bir umut bekledik. bayramı göremedik kuzucuk, dün melek oldu
Ben de 62 çıktım bazen oluyo öyle şeyler69 degilmiydin nasıl 73 çıkıyo
Aynen ben de öyleyim. Serbestim düşüncesi bile bana kilo aldırıyor. O yüzden sincaplara katıldım yoksa bayram sonu 67 yle falan geri dönme potansiyelim vardı.Pastaaaa
Aç tartilmadim ama çok da aşağı değildir. Yiyorum şu ara sürekli
Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime
Şu bilinç altı çalışmalarında diyor ya serbest bırakıyorum diye tam olarak öyle oldu
Ayy maşallah valla kendi direncim kırılmış gibi sevindim hadi 60 a gel birlikte 60 direncini kıralımCumartesi 67.300
Bugün 66.800
-500 vallahi direnç kırılmış su gibi gidiyor 66 yı gördük bayrama
arke
Afiyet olsun canım, iyi ki o mesajı okumuşsun. Akşam yemeğin fazla karbonlu olmuş galiba.7 nisan pazar
14:00
Hurma, badem
3 pirinç patlağı üstüne fıstık ezmesi
20:20
1 kepçe un çorbası
Yarım lavaş içine tavuk, patates dürüm
Tereyağlı sarımsaklı patates
Az önce lastik şeker, bikaç tane, iyiki cordinin mesajı okudum, anında bıraktım
2 kupa kahve
1 lt su
serap911
Sincaplara hoş gelmişsin canım.Hadi ben de katılayım madem kadro çok güzel şampiyonlar ligi gibi
Tamam canım dahil olmak zorunda değilsin, hangi takıma alınmıştın hatırlayamadım ama kaptanlarımız çıkarmıştır sanırım seni serap911 CordeliaAy ama ben net degilim arke salı belki ama cuma bildirimi zor diger hafta varım ama
Canım herhangi bir takıma alındın mı ben henüz göremedim.Ay bu ilginç bişeye benziyor benide alın guruplara hadi yarın ben tartılmaya korkuyorum cumartesinden beri iyi geçmedi sankiii
Kendini korumaya aldı demek bak sen şuna, benim lenam üstesinden gelir onun.Gel gel çok güzel burası pekiii uçan kedicik misin çılgın sincap mıııı
Hmmm bu sefer ben deee 105 de takılı kaldı perşembeden beri oynamıyor inat etti ben de ediyorum ama ben kazanacağım
Tatlı bir sincap olmuşsun duyduğuma göre
Yani ben biraz yedim ama dengelemeye çalıştım❤Seninki azmış