- 4 Eylül 2011
- 19.174
- 67.646
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yedek sayfa aç liste için yada not al. Ben not alıyorumKimler kaldı kafam karıştı, listeyi bir kontrol edeyim.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
Sağol canım
Kendi bedenine uygun olursa kilolu göstermez . Risk alma bence .
AMa ust kismi olmadi yani omuzlar. Ben kilo versemde 2 haftada omuz kismimdan veremem ki... sanirim gonderecegimGönderme bence
Evet dusurecek gibi cunku kalibi dar ben bu kiloyla 38 bedene giriyordum ama bu elbise giremedimAbla ben hamileyken oluyordu kramp ilaç almamak için maden suyu içtim hergun. O çok fayda etti bana.
Canısı son değişim gününe kadar tut. Ama özel gün özel kıyafet alacak kadar önemli olduğuna göre güvende hissedecegin birşey de alabilirsin. Yada 1 beden büyüğünü bilemedim. Seni zora düşürmesin son dakka
Maşallah kaptanına
Kız pilatese yazıldım belediyenin
Banada alsana
Yakınımin nişanı olduğu için ve 15 günde de çok büyük bir değişim olmayacağı için sananirim göndereceğimBence gönderme inceldigin zaman giyersin
Canım beni seçtiğin için de yardım ettiğin için de teşekkür ederim. Ben hemen aceleyle not almadan seçime başladım, bir yerde acayip karıştı