- 16 Mart 2008
- 45.140
- 218.602
Afiyet olsun papatyacim.Ceeeeeeeeeeee Elhan
Bugün tek öğün beslendim gün menüsü malesef o yüzden başka birşey yemedim
SAN sebastian
2 dilim pattesli kek
2 adet kurabiye
Kahve çay soda diye akşam bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun papatyacim.Ceeeeeeeeeeee Elhan
Bugün tek öğün beslendim gün menüsü malesef o yüzden başka birşey yemedim
SAN sebastian
2 dilim pattesli kek
2 adet kurabiye
Kahve çay soda diye akşam bitti
Afiyet olsun aşkitocum.@deli bir dombili Elhan @Cordelia
Kahvaltı 08.30
Muzlu yulaf lapası
Öğle 12.00
2 kase şehriyeli tavuk çorbası
Ara
1 elma 3 ceviz
Akşam 17.30
Somon fümeli salata
Fıstık ezmeli karabuğday patlağı
Fellas protein bar
Ara
Chialı kefir
Su 2 lt
Adım
5562 556 p
Günaydın tatlışO zaman gunaydiiiinnn
Diyeyim
Fazla varsa bana biraz enerjiiii gönderin
Enerciden bol ne varO zaman gunaydiiiinnn
Diyeyim
Fazla varsa bana biraz enerjiiii gönderin
Saol kaptanım . Sen ne güzel oldun böyle ,çok yakıştı kaptanlık
Canım yorucu bi süreçten geçtin. Taşınmak kolay bişey mi? Bir de çocukların var ve çalışıyorsun sanırım. Bi süre de kafada ne olcak nasıl yapıcaz belirsizliği yaşıyordun ki bence en zor olan o belirsizlik. Velhasıl yorucu süreç sonrası tükenmişlik olabilir çok normal. Diyet spor süreci de enerji isteyen motivasyon isteyen bir süreç. Tükenmişlikten enerjiye o kadar hızlı geçiş yapamaman çok normal. Ama artık herşey yoluna girdiğine göre ( inşallah girmiştir) bikaç güne o enerjiyi bulacağına inanıyorum biz burdayızDoğru yol sizsiniz . Benim toparlanmam gerek acilen
Günaydın kaptanımGünaydın
Harikasın sen Yarın hepimizi mutlu edecek eksiler gelecek inşallahGünaydın kaptanım
İki gündür menü paylaşamadan sızıyorum. Menü dışına çıkmadım . Bir gün sebze bir gün protein tükettim. Kaçamak yok . Sadece dün yürüyemedim.
Hemen deneyim bugün peki aç karna mıDiyetisyenim listede şöyle bişey paylaşmış henüz denemedim Eki Görüntüle 3391640
Evet peynir biraz yağlı ama bulguru bu hafta 5 kaşık yemişimdir toplam ama üstümdeki şişkinlik korkuttu yürüyüşe çıkacm bugünAfiyet olsun tatlım. Antep peynirini haftada ikiden fazla yeme , bulguru bilmiyorum o kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Diyetin dışına çıkmıyorsun endişelenme her şey yolunda devam kuzum
Yağlı biraz da tuzlu peynirimiz var kuzum. Şişkinlik deyince aklıma geldi.Evet peynir biraz yağlı ama bulguru bu hafta 5 kaşık yemişimdir toplam ama üstümdeki şişkinlik korkuttu yürüyüşe çıkacm bugün
Abartmayi eksi gördükten hemen sonra yapma kuzum. Geldiği gibi gidiyor emeklere yazık.Gunaydin kızlar bugün canim çok sıkkın dün tartildigimda 69.7 iken akşam karıştırdım diye hemen 70.1 olamam ya. hiç mi azcık bisi karıştırmicaz yani bugün kahvaltım dolu dolu. akşama da ıspanak yemeğini yiyip günü kapatacağım umarım yarın güzel eksilerle uyanırım (baharatlı biraz fazla abarttım evetn) bu arada tabak fazlaymış yarısını yedim
Eki Görüntüle 3391669
Abartmayi eksi gördükten hemen sonra yapma kuzum. Geldiği gibi gidiyor emeklere yazık.
Ödemdir deyip bildiğimiz yoldan devam edelim. Bugün olmazsa yarın sıkma canını.aslinda ondan yapmadım abla. yani etkilemez diye düşündüm ne bilim
Ödemdir deyip bildiğimiz yoldan devam edelim. Bugün olmazsa yarın sıkma canını.