Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benim de umrumda olmaz, aklıma gelmez yani onu takip etmek. Ne kendi ailemden, ne eş ailesinden öyle bir şey görmedim çok şükür. Yoksa kesin derlerdi bana çünkü ben çok yerim sjdkdkkdBen kimsenin yediğine bakmam, kim neyi ne kadar yemiş umrumda olmaz. Zaten masaya konan bitse neye boşaltacağım diye düşünmem
Zayıfkende, kilo aldıktan sonra da ne kadar yedin dedikleri çok olmuştur ( koca tarafı)
Az yediğim zaman hiç duymadım ama
Millet bi lokma saymayı bıraksa ne iyi olur
Hoşgelmişşşooooooo kimler gelmişşşşş
MaşallahTombişimin güzelliğini göstermeden edemedim
Sanki halının üstünde boş boş yürüyor, şöyle hüüüp diye içine çekse halıyı süpürdüğüne emin olacağım. Gerçi lambası var, ışığı kapatıp süpürünce emin oluyorum dabenim Altus var kablosuz alırken çok tereddüt ettim yorumlar hep gırgır şeklindeydi ama nasıl gırgırmış ki inanılmaz halı süpürüyor
Onların nasibiymişEşim de minik domatesler yetiştiriyordu balkonda bir kere domateslerini kuşlar çaldı götürdü o kadar çok sızlanmıştı ki ben onları yiyecektiiimmm ne emeklerle büyüttüüüümmm pis kuşlaaarrr diye
Kayseri ye kısa süreli gidiyoruzKayseri deyim gel 2 saat altı üstü
Ayy 2 li haneli bı eksi gibi hissettim içimden
Hurma diyetiiii
Spor abla yaramıyor bana
Himm gelmem sen gelsin mi
Şorda hava limanına indin şu hatça kızı bı görek demedin
Alaman cokalatasi da istemezdim hem
İyi pazarlar canımİyi pazarlar hanımlar
Afiyet olsun aşkitom Başlangıç menun hayırlı olsun. Devamı gelsin inşallah.Zayif bir Dombili Elhan
17 şubat cumartesi
13.00 kahvaltı
Ispanaklı peynirli omlet 2 yumurtalı
1 d peynir
Salatalık
6 tane zeytin
1 tk züber kakao kreması
1 d ekmek
17.00 akşam
yarım porsiyon balık
1 kaşık karides
Yarım porsiyon kalamar
3 kaşık mezelerden
Salata
2 d ekmek
Desene Jennifer salata yiyeceklere settekiler maske takıyorduEllerine sağlık kaptaniçem
Yaa di mii, yüzyıllar geçmiş üzerinden yemek sayfalarını takip ediyorum ya keşfetimde karşıma sürekli böyle şeyler çıkıyor
Ben de yaptım dün de o kinoanın kokusu nedir yahu inşallah yiyebilirim bugün
Çok tatlı ve mutlu bir tombiş maşallahTombişimin güzelliğini göstermeden edemedim
ZeusssZeusla herkese günaydınlar
Eki Görüntüle 3388845
Canım biz menü görünce seviniyoruz. İster foto at ister yaz istersen ikisini de yap.harika görünüyor şifa olsun ben avokadoyu oyle hic yiyemiyorum yumurta salatasında çok seviyorum
Bu arada ögün fotosu attık mı ayrıca menuyu yazmalımıyız
Mesela başlıgı attık
sabah ogle aksam gibi altına fotolar
olur mu kaptanım
Elhan
Dünya güzeli hemdeTombişimin güzelliğini göstermeden edemedim
Ama akşama bozacağım.Kayseri deyim gel 2 saat altı üstü
Ayy 2 li haneli bı eksi gibi hissettim içimden
Hurma diyetiiii
Spor abla yaramıyor bana
Himm gelmem sen gelsin mi
Şorda hava limanına indin şu hatça kızı bı görek demedin
Alaman cokalatasi da istemezdim hem
Bir hafta dinleneyim demiştin ya işte o haftanın listesini kullanmışım. Cumartesi bildirimler eksikler derken beynim bulanıyor tatlım. Kendimi dahi unutup sonradan ekledigim oluyor. Hafızam bana yetmiyor artık. Cordelia kaptan olmasa boğulur giderim. Kamera arkası, telefonla kaç defa arıyor beni siz görmüyorsunuz. Kirmizi kedicik unutulacak birisi değil ki candan öte can kendisiYa hemde beni beni kırmızı kedisini unutmuş