- 28 Ağustos 2021
- 2.609
- 5.802
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Him az yemekten kastın ne peki protein sağlıklı yağlar sebze karbonhidrat alıyor musun, kestiklerin oldu mu tamamenBenim reglilerim düzenli yani en fazla 4-5 gün gecikirdi. İlk regl olduğum zaman küçükken çok düzensiz olurdum birde tüy çok çıkardı bende ondan dolayı gidince anlaşılmisti yani senelerdir sorunum yoktu ama bu ay böyle oldu acaba dedim az yiyorum o yüzden mi
Eşinin doğum günü kutlu olsun
Ben de her gün tartılıp not ediyorum. Beni motive ediyor. Ödem yüzünden modumu düşürmüyorum. Sonuçta ödem. Bazen misafirliğe gidince falan çok kaçırdığımda bile diyorum ki neyse iki gün zarardayım, iki gün geç olsun hedefe ulaşmak.Şu her gün tartılma huyumdan vazgeçmem gerek vücut su tutuyor ödem tutuyor sonra modum düşüyor
Geliyorum arkandan bir iki güneYarına o listeme 69’u not ederdim lakin bil bakalım ne oldum? REGL. Elhan
Ben kendime haftalık 1-1.5 kg hedef koydum ayda 6 kg yapıyor mis gibi işte :) Haziran ortası istediğimi bulurum istikrarımı bozmazsam :)Ben de her gün tartılıp not ediyorum. Beni motive ediyor. Ödem yüzünden modumu düşürmüyorum. Sonuçta ödem. Bazen misafirliğe gidince falan çok kaçırdığımda bile diyorum ki neyse iki gün zarardayım, iki gün geç olsun hedefe ulaşmak.
Ben de olayim artik insallah gecikmenin 9. Gününden selamlarYarına o listeme 69’u not ederdim lakin bil bakalım ne oldum? REGL. Elhan