- 30 Kasım 2014
- 28.415
- 125.099
su grubu oluyor. burçlara göre yengeç, balık ve akrep burçları su grubuBalgami mizactakiler nedir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
su grubu oluyor. burçlara göre yengeç, balık ve akrep burçları su grubuBalgami mizactakiler nedir canım
balgami mizaçtakiler için fazla su zehirdir. hatta içtiğimiz 1-1,5 lt suyu bile tarçınla falan içmemiz gerekmiş.
Ben senin burnunu yemek istiyorum ama
Onu baş denetmen yaptım. Bakışa gel hele. Kırmızı takım pakize'ye tabağını göstermeden yemeğe başlayamaz
Tamam bitanemmm
bu beni anlatıyor
Aramizda kalsin beni debu beni anlatıyor
Hmmm anladım canım ben kovayım canımsu grubu oluyor. burçlara göre yengeç, balık ve akrep burçları su grubu
Burcumun adamıymışım ya da madami
Ye kaptani ye heryerini yeBen senin burnunu yemek istiyorum ama
Nasil layigiyla yapar ama var yaaa ona guveniyorum cok iyi bir yonlendiriciOnu baş denetmen yaptım. Bakışa gel hele. Kırmızı takım pakize'ye tabağını göstermeden yemeğe başlayamaz
İyi kiama coook tatlı bu minnok patiler iyi ki var kızımla pek anlaşamasada
Tamam bitanemmm. Sakinlik huzur hayatına kolaylık getirsinKızlar ben 3 gündür bazı problemlerle uğraşıyorum biri bugün ctesi diyince farkettim günü de.. özür dilerim herkesten biraz ara veriyim inşallah daha sakin kafayla dönerim
Bunlara nereden bakıyorsunuz canımBurcumun adamıymışım ya da madami
Liseyi sayısal bitirip edebiyat okumak boşuna degilmiş
Sonbahar ve kış en sevdiğim mevsimler
Bence herkesi anlatıyorbu beni anlatıyor
Safravileri bir arastirayim teşekkür ederim bitanemateş grubu yani safravi. mizacın sıcak ıslak
balgamiler yani su grupları soğuk ıslak
Allah kolaylık versin canım. Bekliyoruz.Kızlar ben 3 gündür bazı problemlerle uğraşıyorum biri bugün ctesi diyince farkettim günü de.. özür dilerim herkesten biraz ara veriyim inşallah daha sakin kafayla dönerim