sagol canım benimHaftada 3-4 gün spor yapsan yeter canım. Geçmiş olsun
sagol ablacımGeçmiş olsun canım.
güle güle kullan kuzumKızlar bilekliğim nasıl sevgililer günü hediyesi aldım kendime. Canım kendim.Eki Görüntüle 3383563 9
güle güle kullan kuzummasallah
dur bende kendime bir çiçek alayım canım kendim
teşekkürler canım. İyi ki varız
Güzel gunlerde kullan canımKızlar bilekliğim nasıl sevgililer günü hediyesi aldım kendime. Canım kendim.Eki Görüntüle 3383563 9
Afiyet olsun kuzumMenümü yazayim.
Kahvaltı
3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 menengic kahvesi
Akşam
Yarım porsiyon mantı saat (17.00)
Ara öğün
1 mandalina
Spor
18000 adım=1800
50 ip atladım =250
Toplam = 2050
Elhan Papatyamaviss Cordelia
Emeğinize sağlık kızlarım
maşallah rabbim gününü göstersşn canım teşekkür ederimmaşallah yavrucağa ne maharetliymişbenimde 8 yasında bir kızım var
bu arada geçmiş olsun
teşekkür ederim kaptanım bugün çok iyiyimMaşallah onaAfiyet olsun bugün nasılsin
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Oğluna
Eyyyylee huuuuoooşşş hayırlı olsun efenim kolundaki su yolu bilekliğin gbi aziz olasınKızlar bilekliğim nasıl sevgililer günü hediyesi aldım kendime. Canım kendim.Eki Görüntüle 3383563 9
Hoşgeldin canımKızlar merhabaa, uzuuun bir aradan sonra yine buralardayımm.. Yeniden kiloşlarımla başbaşayımm.O sebeple cuma gününde tartı bildirimi yapıp ortamın güzel enerjisi ve motivasyonundan faydalanarak sizlerle yeniden kilolara veda edeceğim , özledim burayı
Çok güzel, güle güle kullanKızlar bilekliğim nasıl sevgililer günü hediyesi aldım kendime. Canım kendim.Eki Görüntüle 3383563 9
Bende bu aralar çok bakıyorum o markaya, henüz saatini aldım, bilekliği belki bayrama olabilirSw ile başlayan bi taş markası var oradan aldım. Reklama gerek yok.Kazen beye versinler ücretini yaparız reklamını çok teşekkür ederim prensesim.
Enişteyi ele dolamak lazımAfiyet olsun canım kaptanim.
Akşamın ilk saatlerinde denk geldiğim menülere bakabildim. Geç veya çok erken yazdiysan gorememiş olabilirim.
Pazar yine misafir var. Üç gün kadar kalırız diyorlar ama eşim ısrarla onu beşe çıkarır.
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaslar guruba katilabilirmiyim daha once bir gurupta istesigim kiloyu vermistim uc yildir hepsini geri aldim galiba gurubumuz kapanmis.sizinle tekrar basliyabilirmiyim