- 18 Mart 2018
- 29.681
- 116.412
- 34
Rabbim tez zamanda gönlüne göre versinEşimin iyi özelliklerinden birisi istesemde istemesemde hediye alması. Keşke hediye yerine yanımda olsa. Ben bu konuda çok mutlu değilim. Nankör demezseniz
Bütün çiçekler sana feda olsungüle güle kullan kuzummasallah
dur bende kendime bir çiçek alayım canım kendim
Hoşgeldin canımMerhabalar bende kendi çapımda zayıflamaya çalışıyorum katılabilirmiyim aranıza motivasyonuma iyi gelecek gibi
Ben söylüyorum ama uyanıyorlar sabahın köründe vırvır vır konuşuyorlarSabah erken kalkacağım
İyi geceler
Ses etmeyin olur mu
Eyyyylee huuuuoooşşş hayırlı olsun efenim kolundaki su yolu bilekliğin gbi aziz olasın
Ben hep kendi kendime... Evliykende oyleydiBen de kendime bir şey seçiyorum eşime atiyorum bunu bana hediye al diye. O da huzur verici oluyor tatlışım.
Vallahi 5 kaşık filan vardıAfiyet olsun canımBiraz makarna bir iki kaşık mi
Günaydın canım ben erkenciyim dedim ama sen benden de erkencisin tatlımGünaydın canimlar
Güle güle kullan canım çok güzel cok da ıyi yapmissin kendine hediye almak gibisi yokKızlar bilekliğim nasıl sevgililer günü hediyesi aldım kendime. Canım kendim.Eki Görüntüle 3383563 9
Günaydın tatlımVallahi 5 kaşık filan vardısöz bugün dikkatli olacağım kankişim
Günaydın canım ben erkenciyim dedim ama sen benden de erkencisin tatlım
Güle güle kullan canım çok güzel cok da ıyi yapmissin kendine hediye almak gibisi yokbiz degerliyiz çünkü canım kendim
Sen öyle canım iyiki varsın iyiki bu grup var herkese çok çok çiçekleriyi ki varsınız
Teşekkür ederim canimÇok güzel güle güle kullan su yolu çok severim
Canımsın paylasmissin teşekkür ederim iyi ki varsınBen yaptım canım. Çok güzel oldu. Yufka değil de lavaş yaptım.
Ay unuttum ben onuIc ic aman bekletme
Okulda nasil atlayacaksin canim?
Tatlım bu tarifle yaptım yumuşacık puf puf kabardı . İçine başka bir şey koymaya gerek olmadı. Tarifteki hatun sicakken biraz su serpiyordu yumuşak olsun diye. Ben onu dahi yapmadim.
Çok tanıdık geldi nickMerhaba arkadaslar guruba katilabilirmiyim daha once bir gurupta istesigim kiloyu vermistim uc yildir hepsini geri aldim galiba gurubumuz kapanmis.sizinle tekrar basliyabilirmiyim
Hoşgeldin canımHoşbulduk canımm inşallahh
Kendime saklıyorum
Hoşgeldin inşallah güzel geniş ailemize iyi gelirsin bizde sana iyi geliriz.Merhabalar bende kendi çapımda zayıflamaya çalışıyorum katılabilirmiyim aranıza motivasyonuma iyi gelecek gibi
Sen uyuyacakmisin uyandın mıBen söylüyorum ama uyanıyorlar sabahın köründe vırvır vır konuşuyorlar
Benim ki de geldi sabah 5 de anniiii suuuuu