- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
Tamam canımRegl bitince normale dönersin bademim ama izindeyim deyip salıverme kendini olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımRegl bitince normale dönersin bademim ama izindeyim deyip salıverme kendini olur mu
Acaba hangi takım kazansın istersinHangi takım kazandı acabaaaa
KirmiziiiiiAcaba hangi takım kazansın istersin
İşte buHoşbulduk canımm
öyle valla ben mutlu değilsem evimde mutlu degil
Ümitsiz değilim aslında ama olmadı önceligi kendime vermem gerekiyor..
İnanıyorum ilk hamileligimden 87 ten 69 a inmistim. Bu hamileligimden sonrada bunu yapabilecegime inanıyorum
Cordelia patimsilizm kızlar toplaşın bu hafta sonu kruvasan ve çiko yiyoruzGecen cuma 70.00
Bu cuma 68.90
-1.10
Elhan
Cordelia
@ffestinalente
Kizlar sabah da cektim foto , kurallara uygun sekilde ama öğlen evde daha az cikarim diye iste ve acil isim cikti, eve zamaninda gelemedim, yeni geldim , kusura bakmayin lutfen. (Öglen eve gelememe durumum olsaydi, sabah hazirladigim nickli, tarihli tarti fotosunu atacaktim) sabahtan da hazirdi. Tekrardan kusura bakmayin.
MaviAcaba hangi takım kazansın istersin
Çok geçmiş olsun iyi haberler olsun inşallah
Acil şifalar diliyorum bebeğine canım
Cokk teşekkür ederim canlar.. inşaallah çok hizli geri donerimGeçmiş olsun canım Tamam kuzum sağlıkla bekliyoruz.
Tabi ki kirmiziiiiAcaba hangi takım kazansın istersin
insa tesekkür ederim desteginiz içinİşte bu
Tabiki başaracaksın, sadece biraz fazla uğraşman gerekiyor
Canım sabah çekmiştimDiykon2142 takımda olduğun için bildirim yapman gerekiyor.
@Elagozlu 19 Ocak' tan beri paylaşım yapılmamış.
@MrsMuffin 23 Ocak' tan beri paylaşım yok
@Deltavealfa 24 Ocak' tan beri paylaşım yok
inci-zehram
@60kiloyum
Dimi yiyipte eksilmek ben pazartesi 58 i yine goreyim biseyler yapmayi istiyorum bugün ödül falan yok
Ayy yemem boyoz istiyorum cikolatali
Çok geçmiş olsun iyi haberler olsun inşallah
Maşallah kankam harikasın
Canım mesela hipotroidi için dere otu iyi gelir deniyor ya o tarz. Yoksa öyle karışım filan değilTeşekkürler canım benim
Evet ağrı uyuşma hepsi tiroid kaynaklı dedi canım
Canım liste bayağı uzun ama hangisi direkt kardiyoloji ile ilgili bilemiyorum. Ekg çekildim ilk başta sonra efora girdim. Orada sıkıntı gördüm dedi doktor. Geçen cuma da ilaç verildi kolumdan tomografi çekildim. Bugün sonuç çıktı.
Bitkisel beslenme derken.
Ayni kilodan geliyoruz. Bu hafta yakınlaştim ufaktanBende 89lardan geldim şimdi 77 insan hiç vermicem sanıyor umutsizleniyor ama bırakmamak lazim
Aramızda çok aman aman bir fark yok sen bu sporla yetişirsin eminim hedefin ne boyun filan. Ben zayifladikca kendimi bir garip hissetmeye başladımAyni kilodan geliyoruz. Bu hafta yakınlaştim ufaktan
SağolasınVermeyince mabut neylesin Lisbeth. Kusurluk bir şey yok tatlım bu direnci kiracagini biliyorsun Menulerine tekrar bakalım olur mu
Benimde 172 boylarda aynı neredeyse. İnşallah istediğimiz kiloya en yakın zamanda ulaşırız pes etmmmekk yok