- 16 Mart 2008
- 45.698
- 222.864
Başimin üstünde yeri var aşk olsunBen -400 versem, kovalarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başimin üstünde yeri var aşk olsunBen -400 versem, kovalarsın
510 puan
Evet tatlış baktım şimdi saati karanlıkta çekip sonra bir daha atmıştım o salı günü idi 510 p varCumartesi ve Salı için sporun var mu canım?
İnşallah ablacım gelsin de içelimmTatlışım erken tartildigin için böyle. İlacimiz gelsin odemlerden kurtulacağız inşallah 150 gr bir şey değil pes etmemene sevindim.
Şimdi geçiyorum hocam hastaneye. tomografi sonucunu alıp doktora göstereceğim. Çayın tarifini alabilir miyim?Hayırlı olsun Sibelim.
Çoğunun ödem olduğunu biliyoruz.
Zeynep' in diyetisyeni ödem atıcı bir takviye tavsiye etmiş. Doktoruna söyleyip kullanmak ister misin kuzum?
Pes etmek yokGeçen cuma 60.85dim sanırım
+150 gr
Ben daha ne yapayım aç yatıyorum
Varım masterfitte pes etmicem
No pesBismillah deyip başlıyorum. Fazla artilarla geldim ama inecek hepsi biliyorum.
Elhan
Kilo bildirimi 74.25
Ahaha kağidimi attim sadece. Tartili fotom duruyo. Eskilince yenisini atamama ihtimaline binaen cektim ve bende. Buraya atmadim. Bizde yanlis olmaz agaBu tartı gerçek değil yani
İkinci tur okumada anlayabildim.
Benim de ödem amaHayırlı olsun Sibelim.
Çoğunun ödem olduğunu biliyoruz.
Zeynep' in diyetisyeni ödem atıcı bir takviye tavsiye etmiş. Doktoruna söyleyip kullanmak ister misin kuzum?
No pesPes etmek yok
No pes
Ahaha kağidimi attim sadece. Tartili fotom duruyo. Eskilince yenisini atamama ihtimaline binaen cektim ve bende. Buraya atmadim. Bizde yanlis olmaz aga
Cikolata değil yani kruvasanBenim de ödem ama
Benim başımın üstü dolu olabilirBaşimin üstünde yeri var aşk olsun
İste sen busunCikolata değil yani kruvasan
CanimcimmmBaşimin üstünde yeri var aşk olsun
Oley swvimdimDinliyorum canım
Şimdi farkettim Çakal'ın şarkısını yazdın dün
Spordaaa dicekktim tüh kıl payı kaçırmışım yine kazanamadım neyse haftaya artik
Sabah erken tartilip bir de oglen tartilip baya farkli rakam goren arkadaslarimiz varGeçen cuma 60.85dim sanırım
+150 gr
Ben daha ne yapayım aç yatıyorum
Varım masterfitte pes etmicem