- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
Canım bence ol. Kaptanlık varken salamazsin. Yine ustlen sorumluluğu .Mecbur kimse yok piyasada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence ol. Kaptanlık varken salamazsin. Yine ustlen sorumluluğu .Mecbur kimse yok piyasada
ben haftada 3 gün çalışıyorum evdeyken mobilden bakamıyorum ilgilenemiyorum çok üzülüyorum sonra geçen hafta denedim olmadı pekOlsun canım seni seçti müsaitsen ol bence
Kimse kaptan olmak istemiyorhaydaaa kaptan kim oldu şimdi ..
Oda kabul etmedicordelia olaydi mavi kaptani o spor yaptırırdı herkesi en sevdiğim kaptanlık işi onun işi Cordelia
valla kabul etmemiş kaçmak yok @cordeliaCordelia canım güzel olur aslında . Bize biraz da spor lazım . Geç hadi mavi takıma musaitsen
kırmızı kaptanlığını hayırlı olsun :)Canlar yıl sonu olduğu için hastalar raporlar derken yoğunum biraz. Aksakliklarimi kabul ettiğinizi farz ediyorum. Aliyorum kaptanlığı. Herşeyi Elhan dan beklemek olmaz. Burası sevgi dolu bir yer. Sevginizle doldurun mavi kaptanlığı.
bide ben mobilde hiç kıkamıyorum içinde sayfa yenileyip duruyor tıklıyom başka yoruma gidiyor
Opera bu konuda çok rahat tavsiye ederimben de mobilde çok rahat kullanamıyorum sayfa ileri geri gidip duruyor değişik birşeyler oluyor