- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
C Chikolata_gozlum fondü aramaya mı gittin nerdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napicam bilmiyorum ,midem bulaniyo su içerken..soğan falan mı yesem acaba susatmasi içinAfiyet olsun canım ama suyu artirman lazim
Bugun doktorun bana soylemesi su 2,5 3litre içmediğin takdirde vucudundan ödemleri atamazsin su cok önemli canim al yanina siseyi bardakta degil siseyle ölcülü iç bittimi gene doldur inanki sonra vucudun hep isticek içmeyiNapicam bilmiyorum ,midem bulaniyo su içerken..soğan falan mı yesem acaba susatmasi için
Sogan değilde aci yiyebilirsinNapicam bilmiyorum ,midem bulaniyo su içerken..soğan falan mı yesem acaba susatmasi için
Afiyet olsun canim ❤Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:00
Eki Görüntüle 2936423
Ara 1 muz 1 erik 2 mandalina
Karışık bitki çayı
15:00
Yarım tabak türlü
1 kase yoğurt
Bir avuç badem üzüm karışımı
Karışık bitki çayı
Su: 3lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia madamhd
Tamam bunu kullanacagimSana "çok değiştin" diyenlere kaptanım "ben çok değişmedim beni çok şey değiştirdi "de
Biyerde kullanicaktim sana nasipmis
Tamam buraya yazdik regl gununu buluruz ne zaman diyeHaftasonu kopekk gibi iştahımin olup yememin sebebi reglmis bundan sonra not Alicam regl günümu gelmeden onlemimi Alicam
Ayrıca ablaniz bir günde 1,5 eksilmiş bile 3 günde aldığım 3 kiloyu 3 günde de vericem galiba
Afiyet olsun canim ❤Herkese iyi akşamlar. Günün menüsü efendim buyrun
Sabah ılık su limonlu
Saat kaçtı hatırlayamadım ama tabak atmıştım işte o bol yeşillikli, haşlanmış yumurta ile yapılmış mikemmmel bir kahvaltı yaptım.
Ekmek yok.
Şekersiz iki çay
Ara öğün olarak türk kahvesi şekersiz o kadar:)
Akşam aç degildim birşey yemeyecektim ama gece acıkır mutfağa cullanirim diye hemen iki pırasa dograyiverdim icinede bir yumurta..bir kasede yogurt..miss gibi yedim yarım saat önce.
Su içme olayı hala tık yok sadece 5 bardak oda zorunan.
Devam yatana kadar..
Afiyet olsun canim ❤19.10.2021 Salı Yitiksifa 5. Günüm
Sabah 11 de
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 1 de
Eki Görüntüle 2936483
Akşam 19 da
Eki Görüntüle 2936482
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Hazrmmm
Ben de 4835 adımdayım kalkamadım dahaHaftaya 8 bin adima mi düşürsek acaba daha 3900 adimdayim
Sağol kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Tamam bunu kullanacagim
Tamam buraya yazdik regl gununu buluruz ne zaman diye
Takvim yapacagim az kaldi
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤13. 344 adım 1.334 p .
8 30
2 kahve 2 dilim tb ekmek domates salatalık biber 5 zeytin 1 kaşar peynir yeşillik
Ara
5 ceviz 1 elma 1 yeşil çay
18 00
2 tabak sebze yemeği 1 dilim ekmek
2lt su
Şimdi yeşil çay
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia madamhd
Gerçekten mi 2.5litreden aşağısı kurtarmıyor demek . o yüzden mi bu sıralar veremiyorum uffffBugun doktorun bana soylemesi su 2,5 3litre içmediğin takdirde vucudundan ödemleri atamazsin su cok önemli canim al yanina siseyi bardakta degil siseyle ölcülü iç bittimi gene doldur inanki sonra vucudun hep isticek içmeyi
Afiyet olsun canım13. 344 adım 1.334 p .
8 30
2 kahve 2 dilim tb ekmek domates salatalık biber 5 zeytin 1 kaşar peynir yeşillik
Ara
5 ceviz 1 elma 1 yeşil çay
18 00
2 tabak sebze yemeği 1 dilim ekmek
2lt su
Şimdi yeşil çay
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia madamhd
Gercekten canım enaz 3litreyi tamamlaman gerekiyorGerçekten mi 2.5litreden aşağısı kurtarmıyor demek . o yüzden mi bu sıralar veremiyorum uffff
1 lt bile içmiyorum galibaGercekten canım enaz 3litreyi tamamlaman gerekiyor
Sağol kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim ben 3 lt tamamlayayım sağolGercekten canım enaz 3litreyi tamamlaman gerekiyor
Bobreklerine yazik canim yanlış yapiyosun icmeye çalış lutfen1 lt bile içmiyorum galiba