Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Napicam bilmiyorum ,midem bulaniyo su içerken..soğan falan mı yesem acaba susatmasi için 😀
Bugun doktorun bana soylemesi su 2,5 3litre içmediğin takdirde vucudundan ödemleri atamazsin su cok önemli canim al yanina siseyi bardakta degil siseyle ölcülü iç bittimi gene doldur inanki sonra vucudun hep isticek içmeyi

Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:00
Eki Görüntüle 2936423
Ara 1 muz 1 erik 2 mandalina

Karışık bitki çayı

15:00
Yarım tabak türlü
1 kase yoğurt

Bir avuç badem üzüm karışımı
Karışık bitki çayı

Su: 3lt
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia madamhd madamhd
Afiyet olsun canim ❤
Sana "çok değiştin" diyenlere kaptanım "ben çok değişmedim beni çok şey değiştirdi "de 😒😒🤣
Biyerde kullanicaktim sana nasipmis 😁😁
Tamam bunu kullanacagim :-)
Haftasonu kopekk gibi iştahımin olup yememin sebebi reglmis 🙄bundan sonra not Alicam regl günümu gelmeden onlemimi Alicam
Ayrıca ablaniz bir günde 1,5 eksilmiş bile 😏😏3 günde aldığım 3 kiloyu 3 günde de vericem galiba😁
Tamam buraya yazdik regl gununu buluruz ne zaman diye
Takvim yapacagim az kaldi 🤣🤣
Herkese iyi akşamlar. Günün menüsü efendim buyrun:KK66:
Sabah ılık su limonlu
Saat kaçtı hatırlayamadım ama tabak atmıştım işte o bol yeşillikli, haşlanmış yumurta ile yapılmış mikemmmel bir kahvaltı yaptım.
Ekmek yok.
Şekersiz iki çay

Ara öğün olarak türk kahvesi şekersiz o kadar:)
Akşam aç degildim birşey yemeyecektim ama gece acıkır mutfağa cullanirim diye hemen iki pırasa dograyiverdim icinede bir yumurta..bir kasede yogurt..miss gibi yedim yarım saat önce.
Su içme olayı hala tık yok sadece 5 bardak oda zorunan.
Devam yatana kadar..
Afiyet olsun canim ❤
19.10.2021 Salı Yitiksifa 5. Günüm

Sabah 11 de
1 fincan sade türk kahvesi

Saat 1 de
Eki Görüntüle 2936483

Akşam 19 da
Eki Görüntüle 2936482

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
@Hazrmmm
Afiyet olsun canim ❤

13. 344 adım 1.334 p .
8 30
2 kahve 2 dilim tb ekmek domates salatalık biber 5 zeytin 1 kaşar peynir yeşillik
Ara
5 ceviz 1 elma 1 yeşil çay
18 00
2 tabak sebze yemeği 1 dilim ekmek
2lt su
Şimdi yeşil çay
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia madamhd madamhd

Eklentiler

• Screenshot_20211019-192823_Pedometer Step Counter.jpg
    Screenshot_20211019-192823_Pedometer Step Counter.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 18
Bugun doktorun bana soylemesi su 2,5 3litre içmediğin takdirde vucudundan ödemleri atamazsin su cok önemli canim al yanina siseyi bardakta degil siseyle ölcülü iç bittimi gene doldur inanki sonra vucudun hep isticek içmeyi
Gerçekten mi 2.5litreden aşağısı kurtarmıyor demek . 😔o yüzden mi bu sıralar veremiyorum uffff

X