- 13 Ağustos 2012
- 4.595
- 20.090
Rica ederim hocamTeşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim hocamTeşekkür ederim canım
Bu hafta dinlen o zaman haftaya inşallah büyük bir istekle yoluna devam edersin Safişim.Salı günü eşim evde inşallah diyetisyene gideceğim sonra yine burdayım
Açıkçası senle bu kadar motiven düşük olduğu iÇin motive olabileceğimi sanmıyorum her öpün bulgur yerken beni motive edemez bu. bu hafta hazırlığa geçmek istiyorum ben Elhan abla
Elbette seviniyoruz . Herkes zayiflasin çok güzel hatunlar olsun. Duygu durumunun dalgali olması inan çok normal. Hepimiz farklı hikayelerin kahramanlariyiz zaman zaman fırtınalar bizi de yoruyor. Ümidimizi yeter ki kaybetmeyelim. Hem bedenen hem zihnen sağlıklı olsak yeter geri kalan dertlerin canı c........Her şey düzelir üzülme yeter kiDuygu durumum dalgalı Denizli abla. Yine ağlama krizlerinin olduğu bir hafta. O yüzden sadece kopmamak adına hazırlıkta kalmak istiyorum. Sonra hepiniz zayiflarsiniz ben böyle kalırım
Foto 70li rakamları görünce atayım. Hep birlikte seviniriz. Sağolun burada herkes ben gibi seviniyor benim sevinmeme
İyi öyle olsun bu haftadan sonra ben yokum. Tabloyu bir arkadaş devralsin huzursuz bir ortamda kalmak istemiyorum. Bugün Akrep olur yarın bir başkası çıkar...Bak yeminle söylüyorum haftaya yokum...Açıkçası senle bu kadar motiven düşük olduğu iÇin motive olabileceğimi sanmıyorum her öpün bulgur yerken beni motive edemez bu. bu hafta hazırlığa geçmek istiyorum ben Elhan abla
Huzursuz bir ortam yok elhan abla benim ne kadar motive olduğunu biliyorsun demotive olacağım bir kaptan istemiyorumİyi öyle olsun bu haftadan sonra ben yokum. Tabloyu bir arkadaş devralsin huzursuz bir ortamda kalmak istemiyorum. Bugün Akrep olur yarın bir başkası çıkar...Bak yeminle söylüyorum haftaya yokum...
Lütfen bırakma. Burası sensiz olmaz.İyi öyle olsun bu haftadan sonra ben yokum. Tabloyu bir arkadaş devralsin huzursuz bir ortamda kalmak istemiyorum. Bugün Akrep olur yarın bir başkası çıkar...Bak yeminle söylüyorum haftaya yokum...
O zaman üçlü yarışalım mıBastım sizi