- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.652
- 30
Hahahahaha başım ağrıyoooorrrrrTamam hormonlarını sevdiğim sende gönderdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaha başım ağrıyoooorrrrrTamam hormonlarını sevdiğim sende gönderdin
Ağlak oldu şimdiden başımıza bu ya yandık 9 ay 9 ayda bize ve kocasına neler neler edecekTamam hormonlarını sevdiğim sende gönderdin
Kocama az çektirmedim gebelik şekerim vardı ne zorlandım bi baklavaya bile zor yerdim ooyyyAğlak oldu şimdiden başımıza bu ya yandık 9 ay 9 ayda bize ve kocasına neler neler edecek
Bugün yine rahatsızım, akşama torunları görmeye gittik, yemekler bana uymadı, yumurta pişir dedimÇok değişik bir menü Afiyet olsun canım
Evet çok benzediYaaa öyle deme ama bir yere gitmiyorsun ki daha buralarda olacaksın kuzum bizle hamiş menüsü yaparsın yedek listede olursun
Onunki de japonumsu diyet olmuş
Uygundur, yasaklı bişey yemedimMideye bir şeyler girsin diye yapılmış gibi geldi bana. Apa' nin menusuyse bir sey diyemem tabi ki canım.
Canım normal hamilesin ve daha ilk haftalar olduğu için şuan iştah olur , bulantılarda tam başlamamıştır. Önümüzdeki haftalar bulantılar başlayınca zaten iştah falan kalmıyor ki.Yemekte dünya kadar yedim hiç acıkmazdım midem gürlüyo yavvv
Senden yarın çok güzel bir eksi gelecek benceBugün yine rahatsızım, akşama torunları görmeye gittik, yemekler bana uymadı, yumurta pişir dedim
Bizim takımın yumurta rekorunu kırdık bu haftaEvet çok benzedi
Kendime güveniyorum da, lenflere güvenemiyorumCanım normal hamilesin ve daha ilk haftalar olduğu için şuan iştah olur , bulantılarda tam başlamamıştır. Önümüzdeki haftalar bulantılar başlayınca zaten iştah falan kalmıyor ki.
Senden yarın çok güzel bir eksi gelecek bence
Ne açım ne tokBizim takımın yumurta rekorunu kırdık bu hafta
Saol ablam sanada iyi uykularUyu kuzum fazlasıyla hak ediyorsun uyumayı
Allah rahatlık versin
Iyikiineee agriyorrr ağrımasa ikiz olma olasılığı yuksekceHahahahaha başım ağrıyoooorrrrr
Aynı benNe açım ne tok
Evde kimse olmasa yemek yemek için bile kalkasım yok
Ben 25 oldum daha bu ay 2 tane oğlan bebem var 30umda 3uncuyu düşünüyorum kiz olana kadar menepoza kadar yaparım heralde kiz olsun bizim olsun bi denedeKız benim öyle bi ihtimalim yok daha 26 yaşındayım hayırlı zamanda olsun inşallah suan planlarımızda yok
Hahahahaha yaaa bloooSaol ablam sanada iyi uykular
Iyikiineee agriyorrr ağrımasa ikiz olma olasılığı yuksekce
Hee kizzz biliyorum ne çektim kusmaktan vallahaa saat başı çorba içerdim annem götürürdü kucağima ayyy kusacam kızım taklidimi yapıcak hepCanım normal hamilesin ve daha ilk haftalar olduğu için şuan iştah olur , bulantılarda tam başlamamıştır. Önümüzdeki haftalar bulantılar başlayınca zaten iştah falan kalmıyor ki.
Senden yarın çok güzel bir eksi gelecek bence
Canım o kadar bitteri zaten diyetisyenlerde öneriyor. Yine şahane menü olmuş.Bugun ki menum
Sabah
Soda
Kiraz saplı bitki çayı
Ara öğün
4 5 adet ceviz
Akşam
Dunden kalma bir tabak fasulye
1 dlm ekmek
2 3 parça bitter
Bugun biraz rahatsızdım iş güç derken yemek yemeyi unuttum akşamla atlattım bugünü çikolata çekti baya canım 2 3 parca gömdüm yemekten sonra
Elhan blonde ambition
Ben hic kontrole gitmiyorum hastane yolunu unuttum diyebilirim çocuklar hafif rahatsizlaninca koşuyorum hastaneye sadece bende bide ufakliktan kalma bisi canım sinir hapida kullandirmislardi 10 11 yaşlarında ozamanlar ailevi sorunlardan bide baba genlerinden sanirim benimkiTroidine baktırdın mı
Benim yavrular o dönem benden çok çekti
Tesekkur ederim bal datlisi kaptaniiiimCanım o kadar bitteri zaten diyetisyenlerde öneriyor. Yine şahane menü olmuş.