- 16 Mart 2008
- 45.450
- 220.837
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim bunaYüzünü kara çıkarmam kaptanım
Veeee askrhpozitif ile takımlarımız kuruldu çok şükür60kiloyum bendesin
Asıl sen iyi ki varsın canım benimVeeee askrhpozitif ile takımlarımız kuruldu çok şükür
Hayırlı olsun kaptanım. İyi ki uyumadin iyi ki varsın
Masterfit Yarışması 88. Etap | 20.10 | 23.10 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
blonde ambition KAPTAN | 75.8 | |||
yazarhanim35 | 81.6 | |||
gezegenfeza | 83.5 | |||
Elhan | 72.1 | |||
sibel_84 | 73.5 | |||
flziso | 67.3 | |||
TemelinSafinazi | 67.1 | |||
Beth18 | 66.8 | |||
60kiloyum | 90.9 | |||
ZincirKirma | 83.15 | |||
Mavi Takim | ||||
Jou KAPTAN | 64.2 | |||
Ellssa | 78.8 | |||
@Ysmondr | 83.9 | |||
Efenin_Annesi | 98.7 | |||
s i d e l y a | 65.6 | |||
askrhpozitif | 88.55 | |||
Hayalkuran | 77.95 | |||
Cookiie | 80.2 | |||
menekse_kokusu | 67.1 | |||
Nergis 35 | 64.4 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
sonundaoldu | 72.0 | |||
Lonely single girl | 66.0 | |||
Iron Butterfly | 107.12 |
Hayırlı geceler büyük kaptanBir Elhan abla kolay yetişmiyor
Tablomuz bittiğine göre gidip temiz bulaşıkları çıkarıp kirlileri koyabilirim makineye
İyi geceler kizlar.
Tatliş fezom benim. Bugün güzel güzel uyursun inşallah.Hayırlı geceler büyük kaptan
Ellerine sağlık en büyük ve daimi kaptancığmızYeni Etabimiz hepimize hayırlı olsun.
Masterfit Yarışması 88. Etap 20.10 23.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım blonde ambition KAPTAN 75.8 yazarhanim35 81.6 gezegenfeza 83.5 Elhan 72.1 sibel_84 73.5 flziso 67.3 TemelinSafinazi 67.1 Beth18 66.8 60kiloyum 90.9 ZincirKirma 83.15 Mavi Takim Jou KAPTAN 64.2 Ellssa 78.8 @Ysmondr 83.9 Efenin_Annesi 98.7 s i d e l y a 65.6 askrhpozitif 88.55 Hayalkuran 77.95 Cookiie 80.2 menekse_kokusu 67.1 Nergis 35 64.4 HAZIRLIK BÖLÜMÜ sonundaoldu 72.0 Lonely single girl 66.0 Iron Butterfly 107.12
Sen beni alsaydın ya kıızz sen beni çok güzel motive ediyorsunEllerine sağlık en büyük ve daimi kaptancığmız
Jou Hadi sabah mutlu uyan Bak hem kaptan oldun hem de istediğin gibi karşında ben oldum sende olacağına sözün vardı diye Efenin annesinide sana bıraktım canım . Hayalle ile ikisini vermek istemezdin biliyorum. ❤
ardından da Eeeeeee ama bu kadar gönül yapmak zaten yeter artar deyip devamında acımadım bomba gibi takım yaptım gümbür gümbür geliyoruz hadi bakalım iyi haftalar.
Senle alakası yok kuzu devretme işi onaylanmadığı için olamadınız. Geçen ki gibi en çok veren olmayınca daha sonraki çok verenlere bakıldı. Yüzdelere göre yapıldı tekrar. Karşı kaptanı ben seçmem gerekiyordu. Sen en son bu hafta olmayım demistin ama Jou tam tersine kaptan oldu sanıp çok heveslenmişti diye ben de onu seçtim canım. Umarım en kısa zamanda da bol bol kilo vererek sen olursunAnaaam kızlar daha yeni kurulmuş ya takımlar biraz daha bekleseymişsiniz bende olabilirmişim kaptan sanıyorum ki çoktan bitmiştir seçimler
Hayır ya takımına diyorumSenle alakası yok kuzu devretme işi onaylanmadığı için olamadınız. Geçen ki gibi en çok veren olmayınca daha sonraki çok verenlere bakıldı. Yüzdelere göre yapıldı tekrar. Karşı kaptanı ben seçmem gerekiyordu. Sen en son bu hafta olmayım demistin ama Jou tam tersine kaptan oldu sanıp çok heveslenmişti diye ben de onu seçtim canım. Umarım en kısa zamanda da bol bol kilo vererek sen olursun
aaaayyyy üzüldüm şimdi öyle deyince . Ben seni rakip görmez aynı motive ederim kuzum hatta sözüm olsun pazartesi joudan daha iyi kilo vermiş olursam seni bize alayım tamam mıSen beni alsaydın ya kıızz sen beni çok güzel motive ediyorsun
Yerim seni valla kalbinin temizliği burda mesajlarından belli oluyor biliyor musun ? Aşırı canım kaynıyor sana nasıl güzel yürüyorum bak sana tamam kilodan kazanırsan kesin alaaaayyyy üzüldüm şimdi öyle deyince . Ben seni rakip görmez aynı motive ederim kuzum hatta sözüm olsun pazartesi joudan daha iyi kilo vermiş olursam seni bize alayım tamam mı
Sağol canım benim sen de öylesin. Sana söz veriyorum haftasonu sırf senin için çok sıkı tutucam güzel bir eksi olucam . ama sen de bana söz vereceksin elinden geleni yapacaksın sende tamam mıYerim seni valla kalbinin temizliği burda mesajlarından belli oluyor biliyor musun ? Aşırı canım kaynıyor sana nasıl güzel yürüyorum bak sana tamam kilodan kazanırsan kesin al