- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.680
- 30
Kıskanma leeenMaşallah ablama
Hiiihhh kiskanamdimmm kii
Amaann insallahh yaaaMiss gibiii afiyet olsun cumaya bomba geliyorsun benceee
Ben aldım elim kolum vallahi anlından öpüyorum arada iyi ki varsın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıskanma leeenMaşallah ablama
Hiiihhh kiskanamdimmm kii
Amaann insallahh yaaaMiss gibiii afiyet olsun cumaya bomba geliyorsun benceee
Ben aldım elim kolum vallahi anlından öpüyorum arada iyi ki varsın diye
Kahvaltına beni de etiketlediğin için teşekkür ederim annemmm Bazıları unutuyor da
Sen unutulacak birimisin ablamKahvaltına beni de etiketlediğin için teşekkür ederim annemmm Bazıları unutuyor da
Afiyet olsun canım cevizli salata ooooo muhteşem görünüyor
Kıskanma leeen
Amaann insallahh yaaa
Saol balımAfiyet olsun aşkooo şahane görünüyor
Teşekkürler kaptanım sagolTatlım profiline gir
Hesap detaylarını tıkla
Eki Görüntüle 3319828
Bak orada üye adı var ...degistiri tıkla yaz bebem
Teşekkürler kaptanım sagol
Canımsın teşekkür ederim beni motive ediyorsunBence harika gidiyorsun canım . ❤ Benim en taktir ettiğim kişilerden biri sensin. zaten kolay kolay kaçamak yapmayan nadir kişilerdensin. Dediğim gibi şuanda da yaptığın kaçakalrını ben çok masum buldum. Senin kaçamaklı menün bile Menüsünün normal olduğunu düşünen bazı menülerden daha az kalorili ve diyete uygun bence. Hiç modunu düşürme bomba gibisin
Ağzımı açmış seni ısırmak için bekliyorum.
Sen yine de cumaya kadar elinden geleni yap...beni yorma tatlişimKollarımdan alırsan ablis cok makbule geçer
Ablis kotu bisi demedim kiKız kaptanlarla öyle konuşulmaz. He diyeceksin bildiğin yoldan devam edeceksin. Filizoooocum kaptanlar görevini yapacak ama
2 gün dikkatli olacağım o is bendeSen yine de cumaya kadar elinden geleni yap...beni yorma tatlişim
Kötü bir şey yok...ama bir kerecik daha oku yazdığını bebem ..Ablis kotu bisi demedim ki
Özele bakar mısın ablaKötü bir şey yok...ama bir kerecik daha oku yazdığını bebem ..
HayırdırrÖzele bakar mısın abla
Ben herzaman atıyorum kaptanımmMerhabalar
Kizzlarr bu neydi ya kaç gündür çok yoruldum kaptanlık da yoğun haftama denk geldi layığıyla yapamadım ama buradayım bundan sonra eee hani nerde topu topu 3 menü var diğer menüler nerde hanımlaaaar
Joum harika ama karnabahar brokoli şişlik yapar bugünden sonra dikkatlice olalım cumaya kadarElhan s i d e l y a @blonde ambition Efenin_Annesi @Hayalkuran
Açkarna ; dukan birası-
11.00
2 yumurtalı tazesoğanlı omlet
15.00
Sütlü kahve (tarçın kakao kahve)
17.00
1 tabak dolusu kıymali karnabahar
2 dilim mercimek ekmek
Yatmadan önce yoğurt kürü
Zencefil zerdeçal tarçın pulbiber limon
2 litre su
Afiyet olsun ablacım. Çok güzel maşallahKahvaltı
2 yumurta sarısı
Bol peynir( küflü, örgü, ipli)
5 zeytin
Boş marul
Akşam
Kerevizli barbunya
1 çatal ucuyla havuç tarator( pişmiş havuç yasak)
Marul arası peynir
Kaju
Suyu yazmayı unutuyorum 1,5 lt civarı hergün
Bugün fazla olacak
3 kupa kahve ️
Dukan birası yapacaktım limonu unutmuşum
Dukan bi oldu, yarın bira yaparım
Elhan , s i d e l y a
@blonde ambition , @Ysmnondr
Afiyet olsun çok güzel
Menü bildiriminden selamlar
Sabah limonlu kahve +dukan birası
Öğlen 13.00
Maydanoz+dereotu+salatalık+limon detoksu
Ara
Turk kahvesi
maden suyu
Nesfit
Akşam 19.00
Lahana yemeği
Bebemden kalan bi miktar kurufasulye artığı
Eki Görüntüle 3319593
s i d e l y a @blonde ambition @gezegenfeza Elhan
Artılar ne durumda gidiyor mus i d e l y a
Kaptancagızim sabah 1 büyük bardak limonlu su içtim 1 kupa yeşil çay 1 çay bardağı sade turk kahvesi 11.30 da kahvaltımı yaptım 1.5 litre şuana kadar su içtim diğer sıvı içecekleri dahil etmeden verdiğim veriler bunlar. Şuan dolu migdemle çocuklarımı uyuturken suyumu yavaş yavaş iciyorum ki 3 litre ye tamamlayayim. 15.30 gibi yulaf bar yerim büyük ihtimal acikirsam akşam yemeğim yok su soda çay kahve ile yatıp zibariyorum . Eki Görüntüle 3319858 Eki Görüntüle 3319859 Elhan