- 16 Mart 2008
- 45.534
- 221.607
Hoş geldin canım Tartilabildin miGeldim kusura bakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canım Tartilabildin miGeldim kusura bakmayın
Sağolasın ablacımHayırlı olsun bitanem
İyi yürekli insanlarla bu yolda yolculuk yapmak bizim için de çok keyifli. Yarenlik ediyoruz birbirimize estağfurullah ne hakkı ...
Neden az gitsin istiyorsunki gel hızlı hızlı gönderelimSeninle kapışmak isterdim ama artık az gitsin istiyorum
Bol keyifli eksilmeler olsun canım
Hoşgeldin
Yine yedim coom ama çok şükür şişmemişimKizzz gayet iyi yerden başlıyorsun haaa 80lere çıkmadın
Evett yaaa demeekki moralin iyi olcakSağolasın ablacım
Neden az gitsin istiyorsunki gel hızlı hızlı gönderelim
Hoşbuldum canım inşallah hep birlikte
Yine yedim coom ama çok şükür şişmemişim
Beth18 tatlım listeye Cookiie arkadaşimizi da dahil ediyorum ve dalginlikla unuttuğum için kendisinden af diliyorum.87. ETAP MASTERFİT YARİSMACİ ADAYLARI
Beth18
blonde ambition
@Ysmnondr
@menekse_kokusu
sibel_84
@Lavinia_98
@flziso
@gezegenfeza
yazarhanim35
Jou
@Akrrep
s i d e l y a
@60kiloyum
Elhan
@Ekrl
@Hayalkuran
@Efenin_Annesi
Not : TemelinSafinazi ve zeyneppk arkadaşlarimiz gün içinde bugün tarihli fotoğrafli bildirim yaparlarsa takımlara dahil edilecektir. Kaptanlarim bu iki arkadaşimizi seçmelere şimdilik dahil etmeyelim.
Tebrikler tatlım. Böyle durumlarda geceden haber edersen sonuçlar için biraz bekleyebilirdim.Kilo bildirimi
Not(dün akşam geç yedik dışardaydık ve biraz kalorili oldu)
Geçen Cuma 68.55
Bugün 67.95
Fark -600 gr
Eki Görüntüle 3317353 Elhan
Nasıl bir haftaydı yaaa benim takım seçmede 10a kadar çıkıp sonra arka arkaya 6-7 ye düşmesi sürekli birinin kayıplara karışmasindan valla moral , motivasyonum kalmadı inkar edemiycem böyle bir şans olamaz yaaa yarış bir hafta daha devam etse tek tamamlayacaktım gibiBeth18 tatlım listeye Cookiie arkadaşimizi da dahil ediyorum ve dalginlikla unuttuğum için kendisinden af diliyorum.
TemelinSafinazi da geldi o da asil listede. Sadece zeyneppk yok şimdilik.
Ben kaptan olunca daha gaza geliyordum ama asırıda strest etmisti beni kimse gelmiyo menü yazmıyorr bakıyorum çok eksik amaannnmotivasyonumda apayri duşüyorduNasıl bir haftaydı yaaa benim takım seçmede 10a kadar çıkıp sonra arka arkaya 6-7 ye düşmesi sürekli birinin kayıplara karışmasindan valla moral , motivasyonum kalmadı inkar edemiycem böyle bir şans olamaz yaaa yarış bir hafta daha devam etse tek tamamlayacaktım gibi
Tamam canimHiç fark etmez tatlım. Güçlü rakipler seçersen daha çok motive olursun. Onun dışında herkes mavi kaptan adayı
Amin amin inşallah bende sizler gibi fit mi fit olabilirimHayırlı olsun kelebeğim. Hamilelik sevincini bizimle yaşamini dilerim.
Aynı oldu canım banada ya çok stres oldu. Sürekli birinin de arka arkaya ara vermek istemesi motivasyonumu kırdı ama neyse şükür atlattım bitti. ❤ Bireysel yarış yani rakip seçmemiz beni çok motive ediyor ama takım işi çok zor geldi bana.Ben kaptan olunca daha gaza geliyordum ama asırıda strest etmisti beni kimse gelmiyo menü yazmıyorr bakıyorum çok eksik amaannnmotivasyonumda apayri duşüyordu
Tatlım kaptanlık zor bayağı enerji, sabır istiyor orası doğru. Takımları secmesek herkes dağılır dağılır gider. Çünkü vicdanen bir baglilik hissetmeyiz. Ufak bir sorunda sayfadan kolayca cekilebilebiliriz.Aynı oldu canım banada ya çok stres oldu. Sürekli birinin de arka arkaya ara vermek istemesi motivasyonumu kırdı ama neyse şükür atlattım bitti. ❤ Bireysel yarış yani rakip seçmemiz beni çok motive ediyor ama takım işi çok zor geldi bana.
Seninle yarışmak bana onur ve keyif verir canımın içi ama Sibel seni kimseye yâr etmem dedi. Beni ham yapmadan da bırakmaz gibi. Bu hafta da yarışalım ondan sonraki hafta beni yine istersen yarışalım.
Gelsin ifadesini alalım kuzum. Bir saat içinde gelmezse gözüne başkasını kestir .yazarhanim35 eğer sen de kabul edersen tabi
İşi pek belli olmuyor kuzum. Burada olan birini tercih edebilirsin. Sen kaptansin ne dersen o olur.