- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya mavi toptan batacak ya toptan zirvedeyiZOhh gecen hafta tum kilo alanlar mavide
Anam valla kafam çorba oldu gerçi bir yandan güzel oldu iyi eğlendikAy kızlar iyi güldüm
Bu haftada az ver taam mıBende az veriyom canim almaktan iyidir
Evet sonunda @mirapham çıldırdı kesinBitti mi
En son ekim kaldi ben sectim canimEvet sonunda @mirapham çıldırdı kesin
Bizim takim şampiyonlar liği gibiYa mavi toptan batacak ya toptan zirvedeyiZ
Esimin istegi bitmiyor herseyi attim onuneAnam valla kafam çorba oldu gerçi bir yandan güzel oldu iyi eğlendik
MasterFit Yarışması 1. Etap | ||
Kırmızı Takım | ||
1 | F Frozen01 | Kaptan |
2 | North River | |
3 | Fitt_anne | |
4 | @Brzhuzur | |
5 | Umutumut82 | |
6 | sandriyon | |
7 | bluegreeneyes | |
8 | sardunya1038 | |
9 | zeyneppk | |
10 | Kmsl Hnd | |
Mavi Takım | ||
1 | askrhpozitif | Kaptan |
2 | Cordelia | |
3 | Nehir6161 | |
4 | Tutku44 | |
5 | @fantastikaa | |
6 | Tesnim1903 | |
7 | Poni Bon | |
8 | Elhan | |
9 | @Ytmz | |
10 | ekim2009 |
Başarilar herkeseMasterFit Yarışması 1. Etap seçmeleri tamamlandı. Cokkk Şükür.
Her iki takıma başarılar diliyorum.
Takım kaptanları Kontrol tartısı challenge var. Pazartesi Günü en çok eksi gelen Yüzde olarak avantaj kazanacak.
E Elif_Eylul Zipzip-
MasterFit Yarışması 1. Etap Kırmızı Takım 1F Frozen01 Kaptan 2North River 3Fitt_anne 4@Brzhuzur 5Umutumut82 6sandriyon 7bluegreeneyes 8sardunya1038 9zeyneppk 10Kmsl Hnd Mavi Takım 1askrhpozitif Kaptan 2Cordelia 3Nehir6161 4Tutku44 5@fantastikaa 6Tesnim1903 7Poni Bon 8Elhan 9@Ytmz 10ekim2009
Yürü git kumsalı aldın en son Ekim ablayu ben aldimEn son ekim kaldi ben sectim canim
Canım düzelttim tekrar baksana anlaşılıyor mu?Takım kaptanları Kontrol tartısı challenge var. Pazartesi Günü en çok eksi gelen Yüzde olarak avantaj kazanacak.
Cordelia whats this mean ?
Bundan sonra cuma akşamları yaparız canım daha rahat olur sankiEsimin istegi bitmiyor herseyi attim onune
cocuklar anne deyip duruyor
Zor adapte oldum aksam yada cocuklar okuldayken yapsaydik keske
elinize yureginize saglikkk zaman ayirdıniz sectiniz haksızlik olmasın diyeMasterFit Yarışması 1. Etap seçmeleri tamamlandı. Cokkk Şükür.
Her iki takıma başarılar diliyorum.
Takım kaptanları Kontrol tartısı challenge var. Pazartesi Günü en çok eksi gelen Yüzde olarak avantaj kazanacak.
E Elif_Eylul Zipzip-
MasterFit Yarışması 1. Etap Kırmızı Takım 1F Frozen01 Kaptan 2North River 3Fitt_anne 4@Brzhuzur 5Umutumut82 6sandriyon 7bluegreeneyes 8sardunya1038 9zeyneppk 10Kmsl Hnd Mavi Takım 1askrhpozitif Kaptan 2Cordelia 3Nehir6161 4Tutku44 5@fantastikaa 6Tesnim1903 7Poni Bon 8Elhan 9@Ytmz 10ekim2009