Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam yürü listeyi alintilaya alintilaya gitsen karismicakEn iyisi sen yap karisti kiz
Ben burda geçirdim onu dusunemiyorum ama yinede çok eğlenceli geldiCordelia sinir krizi gecirmezsen iyi
Alıntılamayın beni takip edin. Ben güncelleyeceğim. Yoksa beynim yanacak. Elisaaaa Sende sıra.Devam yürü listeyi alintilaya alintilaya gitsen karismicak
MasterFit Yarışması 1. Etap | ||
Kırmızı Takım | ||
1 | F Frozen01 | Kaptan |
2 | North River | |
3 | Fitt_anne | |
4 | @Brzhuzur | |
5 | Umutumut82 | |
Mavi Takım | ||
1 | askrhpozitif | Kaptan |
2 | Cordelia | |
3 | Nehir6161 | |
4 | Tutku44 |
Bende gecirem bari bekleyip duruyorumBen burda geçirdim onu dusunemiyorum ama yinede çok eğlenceli geldi
walla benimde karnima agri girdi olay cok basit alıntilama ve beklemeee ama ilk hafta cok komik ve guzel olduuuBen burda geçirdim onu dusunemiyorum ama yinede çok eğlenceli geldi
Ya neden bu kadar uzun sürdü. Biz filizle iki dk da seçtik. Kızlar sırayla isim söyleyin ne olur.Bu fikri kim atti ya ortaya
Bu fikri kim atti ya ortaya
oyy canımın iciYa neden bu kadar uzun sürdü. Biz filizle iki dk da seçtik. Kızlar sırayla isim söyleyin ne olur.
Ben herkesi toplamistim zaten niye ugrastirdin simdiYa neden bu kadar uzun sürdü. Biz filizle iki dk da seçtik. Kızlar sırayla isim söyleyin ne olur.
Canım araya muhabbetler girdi bence ondan özelde yapılsa daha kolay olurduYa neden bu kadar uzun sürdü. Biz filizle iki dk da seçtik. Kızlar sırayla isim söyleyin ne olur.
Kız düşünmüyorum isimlere bakarken zaman kaybettimİkiniz de çok düşünüyorsunuz. Ask hadi canım
evet bu cok dogruCanım araya muhabbetler girdi bence ondan özelde yapılsa daha kolay olurdu
Ben bilgisayar telefon rahatım tabi.Kız düşünmüyorum isimlere bakarken zaman kaybettim