Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Menü bildirimlerini cumaya kadar yap canım. Cuma günü tartı bildiriminle seni yarışmaya dahil edelim olur mu? Ben de bekledim aslında mesajın olmayınca listeye alamadım. :KK60:
Bikaç gündür kızım biraz huzursuz girdim okudum ama çok dahil olamadım sabahki tartı mutluluğumu bile şimdi paylaşabiliyorum hiç problem yok :KK69::KK19:
 
Menum gelsin

Sabah
Tereyağli 2 yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık


Öğlen
3 mercimek köftesi
10 adet sarma(küçük parmagim boyutunda idi)
1 közlenmiş biber



Akşam
Çoban salatasi
5-6 parça karpuz
1 kk peynir

Su:3 lt

Elhan Elhan
@CordeLia
Limoni026 Limoni026
Afiyet olsun canım🤗🤗😘😘
Afiyet olsun canım ❤️ görseller çok güzel ama çorbanın içeriğini bilmiyoruz yani :süslü: İzmir bombası muhteşem bir kurabiye ellerinize sağlık.
Ayyy sorma elhanım bomba beni bomba yaptı 😂😂 içi Nutella dolu 2 kaşık Nutella yemiş oldum 🙃🙃 çorbam da köfteli şehriyeli yayla çorbası 🥰🥰🥰😘💜💜
 
Afiyetler olsun tatlışım 🥰🥰 kaptanımız Limoni026 Limoni026 canım onu etiketlersen takibimizi yapar 😘😘😘 adım sayın çok iyi canım ammaaaa kahvaltıda yumurta peynir gibi proteinler belki yanına çeyrek ya da yarım simit 🥰🥰🥰 bir de lahmacunu 1 yapsak bol salata ayran misss olur 😘😘😘😘 göreceksin öyle yaparsan 2 kg ye yakın gidecek hem de aç kalmadan 😘😘😘🌺🌺🌺🌼🌼🌼
Haklısın canım yoğun bir gündü disardayim.3 gündür ekmek yememiştim.zaten cumadan cumaya yerim diyorum artık.pazartesi spora başlıyorum inşallah bu hafta güzel bir sonuç ile geliyorum.Yogun bir gün demiştim ya kaptanları karıştırdım Limoni026 Limoni026 üzgünüm kaptanım 😍
 
26 Mayıs
11. 00 Bir simit, peynir , zeytin, domates, salatalık, maydanoz, köz patlıcan ( bitti)
12.00 Kahve
15.00 Üç erik, iki kayısı , iki çilek , dört kirazdan oluşan meyve tabağı
18.00 Cacık ( semizotu, yoğurt )
İki litre su devam edecek
Jou Jou
BOl bol eksin olsun beybimm♥️
 
Bikaç gündür kızım biraz huzursuz girdim okudum ama çok dahil olamadım sabahki tartı mutluluğumu bile şimdi paylaşabiliyorum hiç problem yok :KK69::KK19:
Allah bağışlasın evladını. Geçmiş olsun diş mi çıkarıyor?
Tartı mutluluğunun devamı gelsin inşallah. Yarın sabah aç karnına görselli tartı bildirimi yaparsan listeye alalım seni canım. Eski yarışmacılarimizdan birini de alacağım eğer istersen birlikte eklerim.Haberini bekliyorum. 😍
 
Screenshot_2023-05-26-22-16-05-987_com.mi.globalminusscreen.jpg
Bu da adım sayım telin cebimde olduğu zamanlar
 
Allah bağışlasın evladını. Geçmiş olsun diş mi çıkarıyor?
Tartı mutluluğunun devamı gelsin inşallah. Yarın sabah aç karnına görselli tartı bildirimi yaparsan listeye alalım seni canım. Eski yarışmacılarimizdan birini de alacağım eğer istersen birlikte eklerim.
Amin çok teşekkür ederim diş galiba kucak istiyor gün içinde huzursuz davranıyor.sabah tartılıyorum o zaman çok farketmez rakamlar ama bugün su ve kahveden sonra tartılmıştım belki biraz daha eksi olur:KK49:
 
Cuma menüm
Sabah 2 dilim tbe 2 dilim kaşar 1 dilim hindi füme ile tost 3 zeytin Yeşillik salatalık domates
Ara 1 hurma 7 fındık 1 kahve
Öğle 3 çiğ köfte 2 parça tavuk ızgara Salata çeyrek dilim künefe 🫠
Ara 1 nektari 10 leblebi 1 sütlü kahve
Akşam fırında karışık sebze yoğurt
2.5 litre su
8135 adım Elhan Elhan Limoni026 Limoni026
Afiyet olsun canım. Menekşe kokulum Güneydoğululuk var mı sende merak ettim. :confused: Çiğ köfteyi menunde daha önce de görmüştüm sanki .
 
X