Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Muz kurusu mu😋 muz kadar tatlı mı🤭

Çıkartması bile ne kadar pahalı ya 🥴

Canım ben telefon kılıfı ormustum ama mutfakta iş yaparken telefonla konuşabilmek için🤭 hamileyken kıyafetlerinde cep yoktu,şimdi de eski kiyafetlerime hala giremedigim için taylarla idare ediyorum😅örmek istersen ordugumun linkini atabilirim,mutfakta ya da iş yaparken büyük kolaylık oldu benim için

Tehlikeli derken 😂😂😂😂🤭😅😅
Muz kadar tatli degil canim ama fena degl ben sevdim, aslinfa ogluma aldim kuru meyveler o yemiyor meyve pek ama hosuma gitti bitince yine alicam muz 😍😄

14 yasinda bir oglum var canim Allah hepimizin yavrularina uzun ömürler versin
Masallah kiz büyütmüssün sen artik bilmiyoduk okadar büyük oldugunu 🧿😍 aminn hepsine insallah canim

Amin canimm cümlemizi kimi🤲

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim bal ile geçiştirmen süper olmuş tatli krizini

Yani tatlı göze batmıyor akşam yemegin hafif olduğu için afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim kahveye kadar süper menuydu kahveyle iyi menü olmuş 🤭 sanki detoks yapıyordun dün kuşlar demişti bana😂😂

İyi bari canim. Ben yilllardir söyleniyorum eşim bey ikna olamadı. Sanırım bende tam anlamıyla istemedim yoksa alırdım🤭 ortada araba da olmayınca belki😂 Türkiye de hiç sürdün mu araba canjim. Trafik akışı Almanya da soldan sanirim

Kazasız belasız atlattım demeyi isterdim 🤭😂😂
Bencede sen istesen üzerine dursan alirdn😄 sürüyorm cnm trafik akisi almayada soldan degl ayni türkiye gbi o baska bi ülkeydi sanirm amerika 😄 zaten yeterince zor istanbulda araba sürmek herkez deli gbi sagdna soldan cikiyor kurallara uyan yok bide o dedign olsa hic süremezdm sanrm 😂 benimde fazla cesaretim yok smdi oglani birakiyorm diye biraz zorunluluk oluyor ama iyi oldu elim alisiyor bahaneyle yoksa hic sürecegm yoktu 😄
Afiyet olsun canim. Bende ortalığı toparladım bı duş alıp kahvaltımı yapacağım kizçem evi supururken☺️
Oh masallah ne güzel Allah banada bi kiz nasip etsin yardim eden insallah 😄

Cordelia Cordelia dün ki sporu unuttum yazmayi
Adım:6413 31.01.2023

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-01-10-24-39-029_stepcounter.pedometer.stepstracker.jpg
    Screenshot_2023-02-01-10-24-39-029_stepcounter.pedometer.stepstracker.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 21
Bencede sen istesen üzerine dursan alirdn😄 sürüyorm cnm trafik akisi almayada soldan degl ayni türkiye gbi o baska bi ülkeydi sanirm amerika 😄 zaten yeterince zor istanbulda araba sürmek herkez deli gbi sagdna soldan cikiyor kurallara uyan yok bide o dedign olsa hic süremezdm sanrm 😂 benimde fazla cesaretim yok smdi oglani birakiyorm diye biraz zorunluluk oluyor ama iyi oldu elim alisiyor bahaneyle yoksa hic sürecegm yoktu 😄

Oh masallah ne güzel Allah banada bi kiz nasip etsin yardim eden insallah 😄
Amin canım hayırlısından gönlüne göre nasip etsin ins🥰🥰

Kız ben yanlış hatirlamiyom yön olayını demekki.

X