- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Günaydın canımGünaydınlar
Günaydınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydınlar
Günaydınlar
Yani cok nadir gerekli oldugu zaman diyim, ama smdi hergün oglani birakip aliyorumAraba kullanıyor muydun
Muz kadar tatli degil canim ama fena degl ben sevdim, aslinfa ogluma aldim kuru meyveler o yemiyor meyve pek ama hosuma gitti bitince yine alicam muzMuz kurusu mu muz kadar tatlı mı
Çıkartması bile ne kadar pahalı ya
Canım ben telefon kılıfı ormustum ama mutfakta iş yaparken telefonla konuşabilmek için hamileyken kıyafetlerinde cep yoktu,şimdi de eski kiyafetlerime hala giremedigim için taylarla idare ediyorumörmek istersen ordugumun linkini atabilirim,mutfakta ya da iş yaparken büyük kolaylık oldu benim için
Tehlikeli derken
Masallah kiz büyütmüssün sen artik bilmiyoduk okadar büyük oldugunu aminn hepsine insallah canim14 yasinda bir oglum var canim Allah hepimizin yavrularina uzun ömürler versin
Iyi eglenceler canimAnnemlere gidicez, misafirler de gelecek oraya. Aksama gorusuruz İnsaallah. Merak etmeyin beni
KIRMIZI
Öptüm
Eline sağlık canım
GünaydınGünaydin kizlarr
GünaydınGuunayydinlarrr
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınCümleten günaydınla rhanımlar
Günaydın kaptanimGünaydın
GünaydınGünaydin kizlar
Günaydın momyGünaydınnnn
Bencede sen istesen üzerine dursan alirdn sürüyorm cnm trafik akisi almayada soldan degl ayni türkiye gbi o baska bi ülkeydi sanirm amerika zaten yeterince zor istanbulda araba sürmek herkez deli gbi sagdna soldan cikiyor kurallara uyan yok bide o dedign olsa hic süremezdm sanrm benimde fazla cesaretim yok smdi oglani birakiyorm diye biraz zorunluluk oluyor ama iyi oldu elim alisiyor bahaneyle yoksa hic sürecegm yoktuAmin canimm cümlemizi kimi
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim bal ile geçiştirmen süper olmuş tatli krizini
Yani tatlı göze batmıyor akşam yemegin hafif olduğu için afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim kahveye kadar süper menuydu kahveyle iyi menü olmuş sanki detoks yapıyordun dün kuşlar demişti bana
İyi bari canim. Ben yilllardir söyleniyorum eşim bey ikna olamadı. Sanırım bende tam anlamıyla istemedim yoksa alırdım ortada araba da olmayınca belki Türkiye de hiç sürdün mu araba canjim. Trafik akışı Almanya da soldan sanirim
Kazasız belasız atlattım demeyi isterdim
Oh masallah ne güzel Allah banada bi kiz nasip etsin yardim eden insallahAfiyet olsun canim. Bende ortalığı toparladım bı duş alıp kahvaltımı yapacağım kizçem evi supururken
Günaydın canim ❤Günaydin kizlar
Günaydın canim ❤Günaydınnnn
Günaydın kaptanim ❤Herkese günaydın
Evet canimMesajı alintilayip yazamayan bir anne bırakıyorum şuraya süpersin maşallah
Regl için mi ?
Hoş geldin
Zamanla komşulardan daha iyi tanırsın
Günaydın canim❤Günaydın musmutlu sabahlar
Amin canım hayırlısından gönlüne göre nasip etsin insBencede sen istesen üzerine dursan alirdn sürüyorm cnm trafik akisi almayada soldan degl ayni türkiye gbi o baska bi ülkeydi sanirm amerika zaten yeterince zor istanbulda araba sürmek herkez deli gbi sagdna soldan cikiyor kurallara uyan yok bide o dedign olsa hic süremezdm sanrm benimde fazla cesaretim yok smdi oglani birakiyorm diye biraz zorunluluk oluyor ama iyi oldu elim alisiyor bahaneyle yoksa hic sürecegm yoktu
Oh masallah ne güzel Allah banada bi kiz nasip etsin yardim eden insallah
Hatırlıyorum olacaktı Pnrrr-12Amin canım hayırlısından gönlüne göre nasip etsin ins
Kız ben yanlış hatirlamiyom yön olayını demekki.
Sanada günaydınlar kaptanımGünaydın canım