- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ben ve kilo bildirimi yapmakmiBi kismi cumaya gore yazmista acaba dedim di sen bildirim yaptin mi liste yok strrssiz seffaf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ve kilo bildirimi yapmakmiBi kismi cumaya gore yazmista acaba dedim di sen bildirim yaptin mi liste yok strrssiz seffaf
164mavitosbik07 boy kaç ???
Benim neden 1 68 kalmis aklimda
Pazartesi basladik kilo bildirmeye oyuzden canimE Elif_Eylul nasil pzrtesi baz aliniyo yani anlayamadim
Demekki ben manda gibi yemişim
Bunlari yeni gormus olmama ne demeliIşte bu bir kadının duymayı sevdiği en güzel cümlelerden biribütün acligina çektiğin çileye degdi be tutasta
Neden olacak, beni eziklemek içinBenim neden 1 68 kalmis aklimda
Yani simdi ornek verecek olursamPazartesi basladik kilo bildirmeye oyuzden canim
Bu sana 2.ci yazışim aşk olsunNeden olacak, beni eziklemek için
Sen bak keyfine en iyisiYani simdi ornek verecek olursam
Pzrtesi kilosundanmi eksimiz kac anlamadim valla beyin yandi
E ozaman resimli tartiyi pzrtesi yapmaliyiz of anlamadim valla
Halbuki cokda basit bise
Vay 400gram eksi
1.50 lilerin gözü yaşlı164 cücük yani
Ben bi yatip gelimSen bak keyfine en iyisi
Yani sayfada basladigimizda herkes pazartesi attiya tartisini oyuzden pazartesiye baz alinmali
Haftaya -3 kilo gelirsin senHe sen gelemiyom diye çifte parti yapcam
İçli köfte
Patates salatası ama değişik yaptım
Su böreği yapcam
Elmalı kurabiye
Haşhaşlı poğaça
Belki sarma yaparım
Bende senin 8cm üstün aglayimmi yani bende1.50 lilerin gözü yaşlı
Hic sorma ya bu hafta yuruyuste iyiydi neden gitmiyor ya gulme kaptan hatam nerde acaba esimde aksqm kagidi tartiya yapistirirken napiyorsun diyo dedim tarti gunu . Aa yarin odul gunun soguk baklava aliyim mi dedi hee dedim bi sabah bakiyim sana haber veririm yalan oldu baklavaVay 400gram eksi
En birinci sena olur o zamanHaftaya -3 kilo gelirsin sen
Bence biz stresten kilo alıyoruz akşam 7 de pideli köfte gömdüm
HepimiziBu kardes beni dellendircek