tatil yerleri el yakıyor. ancak kendi yazlığın olursa alışverişini yapar, evde yer içer uygun tatil yaparsın. acayip fiyatlar istiyorlar.Off nefes alsak pahalıbakalım aklımda bir şeyler var ama ama sadece :)
Iyi tatiller canim. Dinlen, eglen, yuz bol bolBodrum'dan selamlardiyet spor vs hak getire temmuz sonu dönüyorum canlarım
Ooo BodrumdayizzzzzÇok teşekkür ederim zıpzıpım
Canım Bodrum'da kalıyoruz şu an bir villa tuttuk tee Ocak ayında tutmuştuk, bir hafta buradayız sonra Antalya'ya gideceğim ablamın evi :) fiyat konusunu tam bilmiyorum yani.
Yalnız Bodrum genel olarak epeyce pahalı çok anlamsız pahalı her şey
30 tane yemedimEn çok baklavayı kim gömdü hadi itiraf edin bakalım
Ben Baklava 2 adet onun dışında 4 adet şerbetli baklavamsi tatlılar yedim.En çok baklavayı kim gömdü hadi itiraf edin bakalım
30. çok geldi kaptanıma 29 da bıraktı.30 tane yemedim
Dengelemye calisiyorum canim gecen bayram rekor bendeydi bu sinsiler yedik deyip eksi geldilerBurda degillllgelmeyenleri etiketledim nerdesiniz ne yiyorsunuz?
Zipzip- doğumgünü kızı nasıl gidiyor?
HarikasınDengelemye calisiyorum canim gecen bayram rekor bendeydi bu sinsiler yedik deyip eksi geldilerbu defa sinsi sinsi ben dikkat ediyorum
Zipzip- canim kaptanim gecmis dogum gunun kutlu olsun. Yeni yasin saglik,mutluluk ,bereket getirsin
Yok yok o kadar cok yemedim30. çok geldi kaptanıma 29 da bıraktı.
Gunaydin kaptanimGünaydın bebekler
Teşekkür ederim canimDengelemye calisiyorum canim gecen bayram rekor bendeydi bu sinsiler yedik deyip eksi geldilerbu defa sinsi sinsi ben dikkat ediyorum
Zipzip- canim kaptanim gecmis dogum gunun kutlu olsun. Yeni yasin saglik,mutluluk ,bereket getirsin
Günaydın canim cook teşekkür ediyorumgünayyyydinnnherkeseee
buraya geldigimden beri ilk defa boyle bayram yasadim burda3 gün icinde 2 ayrı sehir hergun kendi evimede yemekli misafir ay kızllaaar şükür bu sabah kendime gelebildim cuma listesinide yapamadım zamani gecti ama yinede duzenlicem insa
Zipzip-
kaptanimm doğum günun kutlu olsun
1 gun gecikmeli ama kusuruma bakma
Başınız sağolsun.Selamlar, iyi bayramlar..
Herkes nasıl?
Giremedim buraya, kusura bakmayın.
Cenazemiz oldu. Oraya gidip gelindi. Sonra bayram telaşı vs derken hem ruhen hem de vakit olarak yeterli hissetmedim kendimi.
Abimin k validesi ama aynı zamanda bizim de 30 yıllık aile dostumuz idi kendisi. Baya üzüldük. Cenaze Hollandadan geldi.
Öyle işte...
Iyi bayramlar canimSelamlar, iyi bayramlar..
Herkes nasıl?
Giremedim buraya, kusura bakmayın.
Cenazemiz oldu. Oraya gidip gelindi. Sonra bayram telaşı vs derken hem ruhen hem de vakit olarak yeterli hissetmedim kendimi.
Abimin k validesi ama aynı zamanda bizim de 30 yıllık aile dostumuz idi kendisi. Baya üzüldük. Cenaze Hollandadan geldi.
Öyle işte...