Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım nasılsınSağol kuzum, iyiyim elhamdülillah.
Izmirin sıcağını yedim, ağrılar azaldı ❤
Tebrik ederim eksin çok iyi
Günaydınlar regl etkisi oda.Günaydın kızlar +300 üm
Dün regl oldum
Günaydınlargünaydın kızlar herkese mutlu haftalar
Hoşbuldum canım ❤Ay hoşgeldin vatanına
Elhamdülillah iyiyim canım, ağrılar azalmıştı baya. Sebebini buldum, ben gezeceğim, evde durunca ayaklarım ağrıyor, hele çarşı, pazar olursa hiçbirşeyim kalmazHelloooo canoooo. İyi diyelim.iyi olalım. Sen nasılsın canım.
Cuma gecesi geldim canım, günler çok yoğun, şimdi ev halkı uyuyor da bakabildim ❤Aaa geldin mi Turkiyeye hosgeldin
Hoşbuldum, bomba gibiyim.hoşgeldin canım nasılsın
Burayamı geldin arkadaşım hoş geldin,nerdesin şimdiCuma gecesi geldim canım, günler çok yoğun, şimdi ev halkı uyuyor da bakabildim ❤
Günaydınlar olsunHayırlı sabahlar kızlar
süpersin. İyi gezmeler.Elhamdülillah iyiyim canım, ağrılar azalmıştı baya. Sebebini buldum, ben gezeceğim, evde durunca ayaklarım ağrıyor, hele çarşı, pazar olursa hiçbirşeyim kalmaz
Günaydın canim hosgeldinGünaydın kızlar.. Bu dkdan itibaren aranıza katılıyorum hem beslenme hem spor işine düzenli dönüyorum
Günaydın canim sabit olmanda guzelgünaydin :)
sabit:)
Günaydın canim sabit olmanda guzel
Cumaya eksiye dusersin canimEki Görüntüle 3086263 okadar odem sokucu cay ictim o bu yine banamisin dememis reglime 2 3 gun var @Lavinia_98 cok uzgunum
Guzel eksi tebrik ederim canim
Gunaydin canim cumaya eksiye dusersinGünaydın kızlar +300 üm
Dün regl oldum
Günaydın canimgünaydın kızlar herkese mutlu haftalar
Hosgeldin keyfini cikar bol bol gezCuma gecesi geldim canım, günler çok yoğun, şimdi ev halkı uyuyor da bakabildim ❤
Hayirli sabahlar gezegenimHayırlı sabahlar kızlar
Hoş buldumGünaydın canim hosgeldin
Cumaya eksiye dusersin canim
13 bin yaptim dün. Aylık hedefim 300 binHani bi kalabalık vardır bilen bilmeyen meraktan aralarına katılır işte ben bilmeyenim.
Eksin cok guzel tebrik ederim canim