minik_kuxsx her gün yeni bir umuttur. Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2007 41 0 12 Haziran 2009 Konu Sahibi nuli #21 ben televizyonda doktordan duymustum portakal ,greyfurt,gibi limon hariç narencigeler sivilceleri azdırırmıs.
ben televizyonda doktordan duymustum portakal ,greyfurt,gibi limon hariç narencigeler sivilceleri azdırırmıs.
S sebnem42 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2009 4.888 3 15 Haziran 2009 Konu Sahibi nuli #22 canım bende geçen yıl haftada bir yaparak kullandım ama bir faydasını görmedim tabi bu cildin yapısından da kaynaklanabılır marsel .!.: elma suyunu denyeceğim,teşekkürler.... ben gözeneklerim ve siyah noktalarım için haftada 1 gün kil maskesi uyguluyorum....ama zamanla fark ettim ki,gözeneklerim daha çok genişledi.... aranızda kil maskesi uygulayan var mı? Genişletmek için tıkla...
canım bende geçen yıl haftada bir yaparak kullandım ama bir faydasını görmedim tabi bu cildin yapısından da kaynaklanabılır marsel .!.: elma suyunu denyeceğim,teşekkürler.... ben gözeneklerim ve siyah noktalarım için haftada 1 gün kil maskesi uyguluyorum....ama zamanla fark ettim ki,gözeneklerim daha çok genişledi.... aranızda kil maskesi uygulayan var mı? Genişletmek için tıkla...